Skocz do zawartości
Gość

Pomozcie, bo oszaleje... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam taki problemik, ze zaczely mi sie dzisiaj same uruchamiac stronki z jakimis reklamami. Pamietam, ze kiedys juz to gdzies wylaczalem, ale nie moge sobie przypomniec gdzie i mnie trafia powoli. Nie jest to wina zadnego programu, bo nie powtarzalo sie to wczesniej, a mam wlaczone je od dawna..

Pomozcie, bo nie mam juz sily. Wyszedlem na 30 min. jak wrocilem to siedem stron otwartych..

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napewno to jest wina jakiegoś progsa typu KAZA lub iMesh, niemozliwe żebyśnic takiego niemiał :wink:

Wyczyść historie,pliki offline,cookies itp -Możę coś pomoże,przejrzyj msconfig czy przypadkiem niema czegoś takiego jak Dialer :wink:

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra wywalilem cala historie itp. Przelecialem adawarem. Bylo jakies 8 pliczkow to je zaznaczylem i wywalilem. W msconfig w ktorej zakladce tego szukac?? Mam Flashget'a, moze to on. Ale wczesniej tak nie bylo jak cos sciagalem.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra wywalilem cala historie itp. Przelecialem adawarem. Bylo jakies 8 pliczkow to je zaznaczylem i wywalilem. W msconfig w ktorej zakladce tego szukac?? Mam Flashget'a, moze to on. Ale wczesniej tak nie bylo jak cos sciagalem.

Pozdrawiam

MSCONFIG..Zakładka >>URUCHAMIANIE ,poprostu zobacz czy w tle niechodzi jakis program którego nieznasz jeśli tak to go wywal(odznacz).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj mialem prawie to samo. Jako strona startowa ladowala sie caly czas jakas zagraniczna a razem z nia otwieraly sie inne gowna. Zobacz co za stronki ci sie otwieraja i poszukaj na nich czy nie ma jakiegos oprogramowania albo innego syfu.

Ale najczesciej przyczyna otwierania sie stronek jest kazaa, od niej jest mnustwo roznego syfu.

W msconfigu zakladka "Uruchamianie" ale nie wylacz za duzo bo mozesz sobie psikusa zrobic :P. Jezeli nie jestes pewien jakiegos programu to go lepiej nie wylaczaj !! Najlepiej w configu patrz na scierzki do plikow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi