Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Witam! Mam taki problemik, ze zaczely mi sie dzisiaj same uruchamiac stronki z jakimis reklamami. Pamietam, ze kiedys juz to gdzies wylaczalem, ale nie moge sobie przypomniec gdzie i mnie trafia powoli. Nie jest to wina zadnego programu, bo nie powtarzalo sie to wczesniej, a mam wlaczone je od dawna.. Pomozcie, bo nie mam juz sily. Wyszedlem na 30 min. jak wrocilem to siedem stron otwartych.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Pewnie jakiś gator ci się zadomowił albo inne g. Sprawdź adaware'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Napewno to jest wina jakiegoś progsa typu KAZA lub iMesh, niemozliwe żebyśnic takiego niemiał :wink: Wyczyść historie,pliki offline,cookies itp -Możę coś pomoże,przejrzyj msconfig czy przypadkiem niema czegoś takiego jak Dialer :wink: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Dobra wywalilem cala historie itp. Przelecialem adawarem. Bylo jakies 8 pliczkow to je zaznaczylem i wywalilem. W msconfig w ktorej zakladce tego szukac?? Mam Flashget'a, moze to on. Ale wczesniej tak nie bylo jak cos sciagalem. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Dobra wywalilem cala historie itp. Przelecialem adawarem. Bylo jakies 8 pliczkow to je zaznaczylem i wywalilem. W msconfig w ktorej zakladce tego szukac?? Mam Flashget'a, moze to on. Ale wczesniej tak nie bylo jak cos sciagalem. Pozdrawiam MSCONFIG..Zakładka >>URUCHAMIANIE ,poprostu zobacz czy w tle niechodzi jakis program którego nieznasz jeśli tak to go wywal(odznacz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Dzisiaj mialem prawie to samo. Jako strona startowa ladowala sie caly czas jakas zagraniczna a razem z nia otwieraly sie inne gowna. Zobacz co za stronki ci sie otwieraja i poszukaj na nich czy nie ma jakiegos oprogramowania albo innego syfu. Ale najczesciej przyczyna otwierania sie stronek jest kazaa, od niej jest mnustwo roznego syfu. W msconfigu zakladka "Uruchamianie" ale nie wylacz za duzo bo mozesz sobie psikusa zrobic :P. Jezeli nie jestes pewien jakiegos programu to go lepiej nie wylaczaj !! Najlepiej w configu patrz na scierzki do plikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Nie ma tam niczego czego bym nie znal, albo jest to w sys32 wszystko. Zaraz mnie trafi chyba, bo mozna przez to zwariowac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 A czy usunoleś pliki cookies i inne te obok?? w zakąłdce ustawienia ustaw sobie miejsca miejsce na te śmieci 20MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Wywalilem wszystko... A miejsce na to mam 1 mb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 A może to ten "stcloader"?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...