SuChyY Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 I jeszcze tan zakończenie 8) ciekawy wniosek mi się nasuwa, jestem przekonany że wszyscy na tym forum potrafią zrobić format:D, tylko dlaczego to tak często się powtarza w odpowiedziach. Fakt że każdy problem z system format zawsze pomoże ale może są inne metody, to tak żartem na boku. :D:D:D:D;D Zapewniam Cie, ze nie kazdy potrafi. Nie czytalem nawet calosci, ale chcialem cos dorzucic o googlach. Tam naprawde mozna znalezc wszystko pod trzema warunkami: 1. Chcesz u umiesz szukac. 2. Znasz angielski. 3. Przeszukujesz grupy dyskusyjne. Szukajac na grupach i zcesto zagranicznych znajdziesz wszystko czego nie ma na stronach, naprawde niewiele trzeba czasu. A dla ludzi za szybko zakladajacych tematy mam taki link: http://rtfm.bsdzine.org/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Ty jesteś przykład typowego polaka. Typowy polak gada o czymś, o czym <span style="color:red;">[ciach!]</span>o wie tonem tak autorytatywnym, jakby sam to wymyślił. Tak się składa że raczej ciężko o mniej typowego polaka, niż ParanoiK.widze ze na forum szerzy sie pewna grupa nazwana paranoik, ktorego obroncami sa pit oraz dijkstra, skoro wedlug was forum jest na tak niskim poziome to po co bedziecie marnowac czas tutaj forum zaczelo spadac nizej kiedy ktos postanowil dac moda dla pana P. hm a na temat polakow to nie watpie ze masz wiecej do powiedzenia, tylko ze ja przynajmnie nie mieszkalem cale zycie w malej, szarej polsce i znam opinie ludzi wielu narodowsci. wiecej niechce pisac bo komu bedzie chcialo sie czytac, a pozatym wolnosc slowa przedewszystkim a nie straszenie jakimis kartkami (lul) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Kamil ... myslalem, ze chcesz jakos poprowadzic swoj temat w strone, ze tak powiem "tworcza", ale jest z ciebie chamski i arogancki szczeniak! i to ty walisz arogancja na forum! od.......wal sie od ParanoiKa. Jak tak Cie mierzi to forum, ParanoiK i caly system tu obecny dlaczego nie przeniesiesz sie na inne forum? Jest ich wiele. Co cie tu trzyma? Robienie piany? Czujesz sie teraz duzo wiekszy??? Gdybym byl Adminem / Moderatorem, to bym od razu cie stad wykopal!!! Ban i kasacja tematu na poczatku. Zalozylbys jeszcze jeden temat i perm-ban. KONIEC.... over! Coraz bardziej rozumiem Reed'a, dlaczego tak go ostatnio wkurzaja userzy forum :/. Nie mowie, ja dosyc czesto zakladam topicy na forum. Czasami nie umiem do konca poszukac na guglach. Wyszukiwarka tweaka tez mnie wkurza. Ale jak zobacze "BYLO", to wiem, ze bylo i wtedy spedzam naprawde duzo czasu na szukaniu... a jak widze twoja duma zostala urazona, gdy okazalo sie, ze szukac dobrze nie umiesz. END Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Był to wypowiedź w topicu na oślej 'jak podrywać laski', Majdan zaproponował użycia konkretnych środków chemicznych do osiągnięcia celu. no to ladnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>>2 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Rozmowa z wami mnie nudzi, mimo iż ja rozpocząlem ten temat to niech ktoś go skończy bo mi się nie chce. Jak by mi nie wisiało to forum to bym nie pisał tego tematu. Przypominacie mi trochę mojeg 8 letnego brata, <span style="color:red;">[ciach!]</span>l.i od rzeczy nie mając o niczym pojęcia.... to takie miło porzegnanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 bosz wszedzie to samo, na jakie forum sie nie wejdzie wszedzie to samo. jeszcze dzis rano na forum.battlenet.pl opieprzalem goscia dokladnie za brak kultury dla innych, zero checi szukania i jeszcze wyklocanie sie o bezsensowne racje. wszedzie to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Rozmowa z wami mnie nudzi, mimo iż ja rozpocząlem ten temat to niech ktoś go skończy bo mi się nie chce.Przeglądałem ten wątek i chyba wiem dlaczego ta rozmowa cie nudzi, poprostu prawie nikt się z tobą nie zgadza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Ech... coraz bardziej na tym forum robi sytuacja typu 'podaj im dłoń to odgryzą całą rękę i kawałek głowy'. Powoli zaczynam mieć dość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Ja wam powiem tyle. Tylko my polacy potrafimy sie tak klucić. Od czasu do czasu odwiedzam różne angielsko języczne forums i nie mogę powiedźieć abym tam widzial tego typu wątki. Po co takie rozmowy Do czego one mają doprowadzić Wiadomo że ktoś musi trzymać tutaj porzadek. Nikt nie jest perfekt także i wiadomo że od czasu do czasu każdy popełni bląd. Jedynie co uważyam za nie stosowne to jak moderatorzy używaja wulgarnego słownictwa ponieważ na tym forum sie tego niby nie toleruje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Chociaz "raz" calkowicie sie z toba zgadzam 8) Ze wzgledu na wzglad i na prosbe autora topicu zamykam watek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...