Skocz do zawartości
kargs

3D stereo Niezla sprawa!

Rekomendowane odpowiedzi

pani domu 2.90 a nie jak mowia w reklamach 2.50 ale okularki i tak calkiem fajne. kolorki jak w tych z allegro

problem w tym ze jak wlacze jush jakas gierke to wszystko co jest jakies metr przedemna strasznie sie miesza i nic nie widac. Nie jest t przesuniecie koloow tylko tak jakby obiekty tracily teksture i rbily sie szare i zamazane.

do tego costaja slady po wskazniku myszy i roznych okienkach co sie pojawiaja w trakcie gry :(

probowalem na roznych gierkach i nigdzie nie da sie grac :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm.... U mnie działa :)

Nawet ciekawy efekt, szczególne wrażenie robi demko które jest ze sterami. Tam efekt jest naprawdę dobry. Przy dobrych ustawieniach mialem wrażenie, że logo nVidii jest poza ekranem :D

Do grania się to raczej nie nadaje, zeby sie pobawić owszem.

- Odpaliłem Insane i efekt cienki raczej sie tylko oczy męczą :(

- W Neverwinter efekt jest już sporo lepszy fajne wrażenie robią kursor i wszystkie okna, które jakby wisiały nad ekranem.

Narazie nic innego nie mam więc nie potestuję sobie :(

PS. Robiliście sobie ten test "medyczny" który jest ze sterami :?: Ja tam zadnych 2 kwadratów nie widziałem, a wy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tyż mam oularki 3D, ale prawie nie używam - z tym że to nie są kartonowe gogle, tylko takie ciekawe urządzenie, które przysłania w innych częstotliwościach okular lewy, a w innych prawy - dzięki temu obraz ma normalny kolor, a efekt 3D jest.

Zastanawiam się, czy ich nie sprzedać...

Aha - okulary, to Elsa 3D Revelator - bezprzewodowe...

To sprytne urządzonko to tzw. okulary migawkowe. I one maprzemiennie pokazuja obraz raz na lewe, raz na prawe oko. Podobno nie da sie w tym długo wysiedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jeszcze do testów doszły 2 gierki:

- Rally Championship Extereme, ujdzie szczególnie dobry efekt przy widoku z nad maski, naprawde niezłe wrażenie głębi.

- Moja ukochana giera Dungeon Keeper 2. Efekt naprawdę swietny, aż sie sam zdziwiłem. Niestety na dłuższą metę grać sie nie da bo wszstkie wskaźniki stały się nieczytelne. Ale spacerek po lochach zrobił świetne wrażenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi