Yacho Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Chipset jest VIA KT133A ;) ostatnio wiatraczek zaczal warczec to go naoliwilem - choc jego dni sa policzone.... pytanko - jak przestanie dzialac to chipset sie zjara czy moze sobie ze 6h pochhodzic bez aktywnego chlodzenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZIggy Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 plyta bedzie chodzic bez wiatraka po miesiacu w swojej jak jeszcze mialem sciagnalem i plyta 2 lata dzialala dobrze bez wentyla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Mi tak warczy już od 2 lat to małe <span style="color:red;">[ciach!]</span>o. Kiedyś wogóle się przestał obracać (zauważyłem może nawet po miesiącu) a płycie się nic nie stało. Pozatym mimo że warczy to nadal działa ( 2 lata ) więc możesz go zostawić takiego o ile hałas Ci nie przeszkadza, nie powinien paść całkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 wiatrak mozna nasmarowac i na jakis czas pomoze na fsb100 moze spokojnie chodzic bez wiatraka ,ale na 133 to juz mu ciazej bedzie proponuje wiec nasmarowac wiatrak,albo zmienic radiator na wiekszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZIggy Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 nic mu ciezej nie bedzie bez wiatraka chodzi 100% stabilnie nawet przy o/c u mnie tak chodzil przy 90% czasu zycia tej plytyhttp://80.55.232.10/admin/overclocking/abi...kt7a/dur148.jpg tak pozostale 10 % http://80.55.232.10/admin/overclocking/abi.../athlon1646.jpg caly czast stabilnie, bez wiatraka szkoda uszu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 miałem abita kt7a i wiatrak został wywalony z NB. nie było problemów, chipset nadal minimalnie ciepły. wywalaj brzęczyk bo tylko przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Jak sie boisz o plyte (a nawet profilaktycznie....) mozesz zamontowac Zalmana Zm-NB32J. Spokojnie starczy a i ciszej bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...