McBenner Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Mam sprzet taki jak podany ponizej, jedyne czego nei wiecie, to fakt ze moj ram jest wyjatkowo beznadziejny. Max co wydoi to 135 Mhz na cas 3 w trybie ultra, a nie oplaca sie np dawac 140 mhz z normalem bo wydajnosc spada. No ale nie o to mi chodzi. GTA 3 mi sie haczy a z tego co wiem potrzeba do tej gry conajmniej 256 mb ramu zeby chodzilo jako tako. I teraz sie zastanawiam, dokupic drugie 128 mb byle jakiego ramu, sprzedac moje 128 mb ramu i kupic 256 jakiegos dobrego firmowego, czy tez sprzedac plyte i pamieci i kupic nowa plytke np msi kt3 ultra plus 256 mb ddr. Wiadomo ze najlepsza opcja bylaby ta ostatnia jednak nie wiem czy warto, zwazywszy na to ze za jakies pol roku chcialem kupic P4 1.8 plus jakas plytka i do tego pamiatki. Teraz tylko zastanawiam sie nad pierwsza i druga opcja, tyle ze nie wiem czy latwo bedzie sprzedac moj ram za dobra cene i kupic jakis dobry tez w dobrej cenie, tak zebym w sumie nie wydal wiecej jak 150 zl. A moze jednak nie oplaca sie kupowac sdramow i jak kupowac to od razu plytke z obsluga ddr i jakies ddr'y do tego. Sam nie wiem, dlatego pytam o to was. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Najlepiej to jak bys teraz kupil nowa plytke i dobre ddr'y a potem tylko sprzedac plytke procka i kupic sobie P4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Najlepiej to se kup wibrator, podkręć go na maxa i wsadź se go w dupsko i napisz na forum jak było :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Najlepiej to se kup wibrator, podkręć go na maxa i wsadź se go w dupsko i napisz na forum jak było :!: :!: :!:Czyżby flowerman wrócił??? A jak nie on to kolejny inteligent nam się trafił!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 W GTA 3 Sdr czy Ddr jest prawie bez róznicy !!! Dokup sobie tyle ramu żebyś miał 384 MB !!! :( PS Mam do sprzedania 128MB SDR za 70 zł i moge troche urawać...... 8) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Najlepiej to se kup wibrator, podkręć go na maxa i wsadź se go w dupsko i napisz na forum jak było :!: :!: :!:Niezly z ciebie wladca wibratorow - ty glupku jeden. A do wlasciciela topica: Lepiej sprzedaj te 128 i kup se 256 odrazu - oczywiscie koniecznie ddr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Hmm, doszedlem do wniosku ze sprzedam swoj ram, kupie 256 jakiegos firmowego, a z plyta i nowym ramem (ewentualnie nowym prockiem) poczekam az bedzie kasa :-) P.S. Skad jestes Wofek, bo moze bym kupil od ciebie ten ram :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...