virtuomaniak Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Moze mi ktos powiedziec do czego jest taki pomaranczowy kebel ATA. Jesli ktos nie wie o co chodzi moge zrobic zdjecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Moze mi ktos powiedziec do czego jest taki pomaranczowy kebel ATA. Jesli ktos nie wie o co chodzi moge zrobic zdjecie. No to zrob to zdjecie i wrzuc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Cos mi sie wydaje ze to jest kabel Serial-ATA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 A do czeg on jest? Co do tego kabla sie podlacza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 hehehe o ile odbrze widze to to jest SerialATA! ten kabel jest do nowych dyskow twardych. jak nie masz takiego dysku to na razie do niczego Ci sie nie przyda:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 OT: czy duzo dysk z SATA daje ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Moj HDD to Segate Barracuda ( http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/dys...e_ata5_120.html ) i ona niestety nie obsluguje ATA :( Hm a co daje jesli sie polaczy poprzez SeriaATA? Szybciej dysk chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Koleś, umiesz aparat cyfrowy obsługiwać a nie wiesz do czego jest "pomarańczowy kabelek"? Coś mi się wydaje że chcesz tu nam poszpanować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Ee J-A-J-O ja nie mam aparatu cyfrowego :P Uzywam 10 letnij kamery podlaczonej do kompa :P A szpanowac nie mam czym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 NIe zabardzo rozumiem, co znaczy Moj HDD to Segate Barracuda (...) i ona niestety nie obsluguje _ATA_.Naswietl mi to prosze Cie bardzo. Co do kabelka, to kabelek SATA, sam go wpinalem wczoraj:),tyle ze nie pomaranczowy, ale czerwony. [zmienilem dyska na Barke SATA 80GB, wyniki z sandry - 37k :twisted: , wiem ze to shitowy tester, ale innym narazie jeszcze nie sprawdzalem] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 NIe zabardzo rozumiem, co znaczy Moj HDD to Segate Barracuda (...) i ona niestety nie obsluguje _ATA_.Naswietl mi to prosze Cie bardzo. Chodzi o to ze do tego hdd nie moge podlaczyc tego kabla Co do kabelka, to kabelek SATA, sam go wpinalem wczoraj:),tyle ze nie pomaranczowy, ale czerwony. [zmienilem dyska na Barke SATA 80GB, wyniki z sandry - 37k :twisted: , wiem ze to shitowy tester, ale innym narazie jeszcze nie sprawdzalem]:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...