bruce Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 jako iz ide do new sql postanowilem odswiezyc troche kostke ;p hyhy jeszcze kilka godzin temu wygladala tak: (zdjecie wykorzystalem w topicu o brelokach, stad ten napis...... ) a teraz mam 2 propozycje :) zdjecia te przedstawiaja bandamy, ktore zostana naszyte....... pomozcie zdecydowac :) mi sie wydaje, ze czarna, ale....... :] juz mi sie nie kce rozywac tego tak by nie bylo widac, ze naszywki sa nakladane.....juz i tak zajelo mi to 3 godziny ;) hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 ja bym walnal czarna chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 i mysle, cy naszywki kata nie zamienic z the doors, wtedy czerwony kolor stworzylby litere c w sumie........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 KATa zamien IMO z Ozzym, bedzie symetria. No i czarna oczywiscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Czarna lepsza ;]]] Albo doorsów z bruce'm ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 tez tak myslalem, ale jest roznica w wielkosci i to zle wyglada :/ ale zaraz to zrobie i wrzuce fotro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 zgadzam sie z reszta czarny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 teraz jest OK :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Better :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 aha,...... jak tylko ud mi sie kupic, to w miejsce doorsow wejda gunsi :] to dzikei panowie za pomoc :D teraz lece do kobiety, a pozniej usiade do maszyny do szycia i......wszystko przyszyje!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 aha,...... jak tylko ud mi sie kupic, to w miejsce doorsow wejda gunsi :] to dzikei panowie za pomoc :D teraz lece do kobiety, a pozniej usiade do maszyny do szycia i......wszystko przyszyje!! :D Brusik zlota raczka ?? :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 aha,...... jak tylko ud mi sie kupic, to w miejsce doorsow wejda gunsi :] to dzikei panowie za pomoc :D teraz lece do kobiety, a pozniej usiade do maszyny do szycia i......wszystko przyszyje!! :D Brusik zlota raczka ?? :wink: :P hyhy trzeba sobie radziic w zyciu ;) ale do tej pory za cholere nie wiem, jak przewlec dolna nitke :P (bo jak szyjesz na maszynie masz 2 szpulki :) ) nie wiem ktoredy ja puscic ;) wtedy lece metoda probv i bledow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Bruce, ta nitka sie sama wciagnie. Trzeba tylko na zewnatrz tego doopsla co w nim szpulka jest, nitke wyciagnac i na boku jakos pod taka blaszke przeciagnac. Reszta juz sama sie robi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Bruce, ta nitka sie sama wciagnie. Trzeba tylko na zewnatrz tego doopsla co w nim szpulka jest, nitke wyciagnac i na boku jakos pod taka blaszke przeciagnac. Reszta juz sama sie robi :) hyhy....tak to jest, jak sie na gotowe przychodzi...... aaa ta nitke sie wkalda w takiej obudowie metalowej....czyli to ma cos wspolnego z "automatic loadem" ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Porad krawieckich jeszcze na forum nie było :P ale przeciez wszystko może się przydać :) :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Bruce, ta nitka sie sama wciagnie. Trzeba tylko na zewnatrz tego doopsla co w nim szpulka jest, nitke wyciagnac i na boku jakos pod taka blaszke przeciagnac. Reszta juz sama sie robi :) hyhy....tak to jest, jak sie na gotowe przychodzi...... aaa ta nitke sie wkalda w takiej obudowie metalowej....czyli to ma cos wspolnego z "automatic loadem" ;P ... eeeee :| BTW mi sie bardziej podoba czerwona jest bardziej oczo"udezajaca" ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...