tomekaa Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 taj jak w topicu i czy to sie opyla?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 hyh co to za pytanie czy to sie opyla ? Przeciez ebay to zwykly aukcja internetowa (najwieksza na swiecie), wiec jezeli masz cos ciekawego do sprzedania i masz credit carda to oczywiscie ze sie oplaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 ale jak jest z wysyłką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 sam pakujesz i wysylasz, chyba logiczne? do wyboru poczta amerkanska, fedex oraz ups, wiadomo ze im szybciej ma byc dostarczona tym wiecej placisz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Nie opłaca się wysyłać/kupować. Przesyłka zwykle kosztuje wiele więcej niż nabyty produkt. Z tego co pamiętam sprowadzenie czegoś lekkiego ze stanów kosztuje ~700PLN. Ostatnio chciałem nabyć serwer... tylko sprowadzenie kosztowało ok 2KPLN więc sobie darowałem ;] Ew. może się opłacać jak coś sprzedajemy/kupujemy w europie... ale to bardziej ebay.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 przeciez ebay to nie tylko USA, duzo ludzi sprzedaje/kupuje w europie tez na ebay-u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 np ebay.de a tak swoją drogą nie wiem jak serwer ale koszt przesylki cannona a70 z bateriami i ladowarka ze stanow konkretnie z NY to 100zł, mam ztamtad katalog firmy ktora chandluje elektroniką nagłośnieniem i takimi bajerami, koszt nowego cannona a70 z gwarancją i rachunkiem to 1100zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...