tarous Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Ktoś się im przysłuchiwał na festiwalu w Sopocie? Jak dla mnie są ekstra, wcześniej o nich nie słyszałem, a tu takie coś... Co o nich sądzicie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Szczerze ? http://images.google.pl/images?q=tbn:bW9PcccBgokC:duckydees.50g.com/ROTFL3.gif :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Szczerze ? http://images.google.pl/images?q=tbn:bW9PcccBgokC:duckydees.50g.com/ROTFL3.gif :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 A mi sie calkiem podobalo jak grali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Ja niestety jeszcze w Krakowie, i oglądałem w TV tylko, ale muszę powiedzieć, że całkiem całkiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 opole=/ jakos co roq szczesliwie omijam ta trasmisje:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Szczerze ? http://images.google.pl/images?q=tbn:bW9PcccBgokC:duckydees.50g.com/ROTFL3.gif :lol: wg pewnego czasopisma ich album to nr 1 2002 roku, wiec cos w tym jest. IMHO fajne jak ktos lightowa muzyke lubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarous Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 reed nie znasz się :D :P :evil: Świetnie grali, muszę sobie ich płytę zakupić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 reed nie znasz się :D :P :evil: Świetnie grali, muszę sobie ich płytę zakupić :) Sa gusta i gusciki, ja sie nikogo nie czepiam ze hard rocka i metalu nie slucha. Moze i sie nie znam, nigdy tak nie twierdzilem, ale i tak dobrze mi z tym 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 nie wiem, jak grali w Sopocie, ale Gotan Project robia muzyke na poziomie polecam album La Revancha Del Tango albo dowolny inny ;) ich muzyka sklada sie glownie z jazzu i jest wysmienita ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 nie wiem, jak grali w Sopocie, ale Gotan Project robia muzyke na poziomie polecam album La Revancha Del Tango albo dowolny inny ;) ich muzyka sklada sie glownie z jazzu i jest wysmienita ;] O ile ktos lubuje sie w tych tematach. Ja nie trawie jazzu wogole, wrecz mnie rozstraja :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Jazz Rulezz (podobnie jak klasyka) 8) A poza tym ja też lubię cięższe granie, reed :) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 jak dla mnie straszna bieda :D a jak prezentezy zachwycali sie tym tangiem ?? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 reed, nie wiesz co tracisz :P uwierz mi, jazz jest kolebka wielu gatunkow i sam w sobie jest rowniez wysmienity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 reed, nie wiesz co tracisz :P uwierz mi, jazz jest kolebka wielu gatunkow i sam w sobie jest rowniez wysmienity Wierze, ale tylko na slowo. Wielu moich znajomych jara sie jazzem, niestety, przez wieeeele lat nie udalo mi sie przekonac do tego rodzaju muzyki, dla mnie to kakofonia i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 cóż nie kłóćcie sie o gusta bo nie warto ;) ja ich płytke od niecałego roku mam i sobie chwale.. a i metalu i rocka słucham ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 cóż nie kłóćcie sie o gusta bo nie warto ;) ja ich płytke od niecałego roku mam i sobie chwale.. a i metalu i rocka słucham ;P Kto tu sie kluci ??? 8O Hmmm............. moze to i dziwne, ale niczego takiegonie zauwazylem 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 a przymróżone oczko zauważyłeś ? ;) ja tak tylko profilaktycznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 a przymróżone oczko zauważyłeś ? ;) ja tak tylko profilaktycznie :) No tak :P Profilaktyka rulezz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 spoko muzyka, ja preferuje techno, trance, house, ale ten gothan project ma wysmienite brzemienie, w stylu in-grid - in tango vs. gothan project - santa maria :) miodzio, zajebiste polaczenie takich niepozornych instrumentow jak harmonia czy fortepianu :D z nowoczesnymi bitami... nowy gatunek sie szykuje, albo juz jest tylko ja nie jestem w temacie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 spoko muzyka, ja preferuje techno, trance, house, ale ten gothan project ma wysmienite brzemienie, w stylu in-grid - in tango vs. gothan project - santa maria :) miodzio, zajebiste polaczenie takich niepozornych instrumentow jak harmonia czy fortepianu :D z nowoczesnymi bitami... nowy gatunek sie szykuje, albo juz jest tylko ja nie jestem w temacie :Pnie jestes w temacie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 dla mnie ta kapela odpada, juz lepszy byl riki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...