pioko Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Poradzcie co wybrac jutro chce kupic ktorys z monitorów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Ja mam LG Flatron LCD 15' i jestem zadowolony :) A o tym monitorze sonego nie slyszalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 tutaj sie podepne:) Mysle o Belinea 10 17 41. Ma moze ktos ten monitorek lub widzial z bliska? W tescie na benchmarku wypadl bardzo dobrze. Ewentualnie moze ktos polecic jakis lcd 17"? W necie ciezko znalezc testy monitorow a gazet od dawna nie kupuje. Czytalem archiwum lecz modele nowe pojawiaja sie stale.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Tak popatrzylem na dane na stronach producentow i IMO to lepszy Samsung. ALe niech sie wypowiedza specjalisci od LCD'ekow. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...