TOMAHAWK_ Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Znacie jakieś stronki ze schematami (dokładne wymiary w postaci rysunków) bloków wodnych ?? Chodzi mi o takie coś (może nie dokladnie o taki blok ale o schematy z wymiarami innych bloków): Ten schemat porwałem ze strony File Storm (na tej stronie znajduje się również pare przydatnych projektów dla overclockerów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Ciii, bo jeszcze ktos zobaczy i bedzie chcial taki bloczek zrobic 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Dzięki wam za, dużo odpowiedzi na temat pytania. Dziękuje jescze raz. :? :x :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Nie denerwuj sie tak :!: To co pokazales to już bardzo obcykany projekt wiec stad Skatan napisal to co napisal. Kazdy wie co to jest schemat bloku. Tylko problem w tym, z enie kazdy chetnie podzieli sie z toba takim projektem Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 wejdz sobie na www.heh.pl popatrz na bloczki i samemu zrob jakis schemat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 na moim www leżą moje projekty. proszę bardzo można korzystać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 musze przyznac ze bardzo fajnie Ci to wyszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...