p3dzi0r Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Przekrecilem PII 233@350 , zmienilem magistrale z 66 na 100 , ok wszytsko dziala, winda sie laduje , wlonczam fife , dziala ale po kilku chwilach gra sie wyloncza. i tera moje pytanie : co jest z procem , za goronco mu czy moze napiencie za male ? a jezeli napiecie za male to jak je zmienic (kture nuzki zaizolowac, proc jest na slot 1) i gdzie jest poradnik dot. napiecia i izolowania nuzek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 jak dla mnie, to obie opcje na raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 jak dla mnie, to obie opcje na raz Zgadzam się z przedmówcą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ciesz sie ze nie wybuchlo ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 A nie lepiej zmienić mnożnik ? :D btw. libero fajny avatar :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 ciekawe jak ci mam mnoznik zmienic , aha i plyta jest na BX'ie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 ciekawe jak ci mam mnoznik zmienic , aha i plyta jest na BX'ie Wystarczy lutownica guma do żucia i sprawna ręka :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 to jest Pentiawka II , i to ma zablokowany mnoznik dla niewtajemniczonych , owszem niekture PII233 nie majom blokady ale ja mam i prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 A nie lepiej zmienić mnożnik ? :D btw. libero fajny avatar :D Dzieki Bizonek ! Twoj tez niczego sobie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 moze ktos poda jakiegos linka gdzie mozna sie dowiedziec kture nuzki w slocie zaizolowac aby pobawic sie napieciem ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 nie jestem pewnien ale cos mi sie wydaje ze bylo o tym kilka slow na 4max.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 moze ktos poda jakiegos linka gdzie mozna sie dowiedziec kture nuzki w slocie zaizolowac aby pobawic sie napieciem ???looknij TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...