Marcin_gps Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Slyszalem, ze za pomoca programu WPCREDIT mozna odblokowac fajna funkcje - HALT, ktora obniza temperature proca. Problem w tym, ze przeszukalem wszystkie rejestry i nie moglem znalezc tej funkcji. Pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 do tego som przydatne programy , np. RAIN lub Waterfall :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 jakieś 3 tygodnie temu ten temat był szczegółowo tłumaczony (na forum software) u mnie działa idealnie i nic się nie ładuje do traya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 mozna...ja u siebie SL75KAV zmienilem za pomoca programu wpcrset ( laduje sie podczas uruchamiania windy ) zmienilem rejestr 52 na wartosc EB i temp spadl w IDLE do 30 stopni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 jakieś 3 tygodnie temu ten temat był szczegółowo tłumaczony (na forum software) u mnie działa idealnie i nic się nie ładuje do traya Funkja HALT nie działa idealnie (przynajmniej u mnie, trzeszczy mi w głośnikach jak coś sie robi) Funkja HALT jest w rejestrze 95. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 jakieś 3 tygodnie temu ten temat był szczegółowo tłumaczony (na forum software) u mnie działa idealnie i nic się nie ładuje do traya Funkja HALT jest w rejestrze 95. zalezy jaki chipset masz na mysli..autor postu ma plyte na chipsecie kt133a a w tym chipsecie funkcja HALT jest w rejestrze 52 wracajac do trzeszczenia dzwieku..mialem tak samo na SB 64V ale sprzedalem ja i uzywam teraz AC97 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...