Paweł Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 No właśnie jaka nagrzewnica ale jakaś miedziana (model samochodu ) bo na forum o tej korozji sie naczytałem i mnie strach bierze :x . No i jeszcze pytanko co za sobą niesie nagrzewnica ( jakie inne problemy no i jak sobie z nimi radzić :? ) Z góry dziękuje i przosze o pomoc poniewaz się na tym nie znam i zaznaczam ZA SIE NASZUKAŁEM I TO JAK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 opel kadett, polonez :) a pytania nie rozumiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 nagrzewniczki - generalnie z samochodzikow takich starszych - lata 80-te :) wtedy nagrzenice robili glownie miedziano/mosiezne. zuk, nysa, polonez, kadet, warszwa i wiele innych - do wyboru do koloru, duze , male i srednie :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Lada , Tarpan .. ;P Tylko pamietaj , ze sa takze miedziano aluminiowe. Wiec wyglad finow o niczym nie swiadczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 bruce chodzi oto ze podobno coś tam z powietrzem sie robi złego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 nie które ciężko odpowietrzyć zawsze sobie odpowietrzacz można wlotować ja taki miałem w sokodach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 właśnie sie dobiedziałem ze w piwnicy mam całą miedzianą nagrzewnice od fiata 125p czy taka jest dobra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 właśnie sie dobiedziałem ze w piwnicy mam całą miedzianą nagrzewnice od fiata 125p czy taka jest dobra ? Nie wszyscy rozbierali starego fiata. zeby wiedzieć jak ta nagrzewnica wygląda ;) Jakies foto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 ta od fiata według mnie jest troszeczke powyrzej średniej ale to nie kategora łady wartburga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 to nie moje zdjęcie ale te znalazłem na automanie tamta minimalnie inaczej wygląda ( inaczej rurki ułozone [troche ] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 ja mam całą inną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 a moze wiecie w czym sa takie małe tak ok 16x16 +rurki , skatan sprzedawał taką nawet spoko jako nr3 nie wiecie z czego wyrwac taką małą? mam kadeta ale ciut zaduzy jest.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Nie wygląda tragicznie ;) Male czyszczenie , szorud 2x120mm wentyl albo 4x 80mm albo jak ci pasuje ;) i jazda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 ;-) Lada Rider ... Podobnej uzywa morphing .. wyglada zajefajnie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Od 125p mialem 4 i były inne , ale moze sa rózne modele. Cięzko jest jednoznacznie stwierdzić jaka jest najlepsza. Ja bym radził wybierać pod kątem wielkości raczej. Wg. jedne z najlepszych to Łada i kadet, Panda (nie wiem co to za samochód ale rdzen o wymiarach 16x16 ważył kolo 4 kg :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 a moze wiecie w czym sa takie małe tak ok 16x16 +rurki , skatan sprzedawał taką nawet spoko jako nr3 nie wiecie z czego wyrwac taką małą? mam kadeta ale ciut zaduzy jest.. Sa, ale musisz dobrze poszukac. Zobacz na to co jest na gieldzie!!! BTW to jak nie duzo Ci brakuje to kadeta da sie troche skorcic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 ja opcuje za król wartburg potem łada kadet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 ;-) Lada Rider ... Podobnej uzywa morphing .. wyglada zajefajnie ;-) genialna 8O mozna to gdzies kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 a moze wiecie w czym sa takie małe tak ok 16x16 +rurki , skatan sprzedawał taką nawet spoko jako nr3 nie wiecie z czego wyrwac taką małą? mam kadeta ale ciut zaduzy jest.. Sa, ale musisz dobrze poszukac. Zobacz na to co jest na gieldzie!!! BTW to jak nie duzo Ci brakuje to kadeta da sie troche skorcic. pewnie bede przycinał kadeta i przerabiał mu wyloty zaraz w bok od zbiorniczków bo chce to wepchnąć do midi towera z przodu na dole. Ty masz chba chifteca i on ma szerokość 205mm i musiałes jeszcze przycinac kadeta któryma ok180mm szerokośći?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Szerokosc od scianki do scianki to 205, ale jest jeszcze boczna blacha do ktorej przykrecasz mobo. Rozwiazania byly 2: - wycinac jakis duzy prostokat w owej blasze - zwezac kadeta Prostsze wydawalo sie to drugie i tak tez zrobilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Mam pytanie: za ile kupiłby nagrzewnicę np. od poloneza na złomie albo w sklepie motoryzacyjnym :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 w sklepie od polonez kosztuje 150zł cena we wrocławiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 a na złomie albo od innego auta?? 150 to dla mnie za dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 a na złomie albo od innego auta?? 150 to dla mnie za dużo. idziesz na szrota - gadasz z kimś co by ci pozwolił poszukać i sobie szukasz. szukasz wymiarowo jaka ci podejdzie i tak by był w miare idealnym stanie - co najwyżej się dogadaj że sobie zamiast tej poszukasz innej. zazwyczaj koszt wyjdzie ci koło 20-30 zł a czasem mniej - aha zazwyczaj takie elementy sa segregowane więc będzie ułatwione szukanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 dzisiaj sie pytalem i nawet nie trzeba szukac, gosciu pokazal mi dwie no i nagrzewnica 30 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 ;-) Lada Rider ... Podobnej uzywa morphing .. wyglada zajefajnie ;-) jakie wymiary ? i z jakiego modelu Lady to jest , czy poprostu lada montowala takie same we wszystkich modelach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Ładoskie przeważnie sa takie same. Bede je miał w przyszłym tygodniu. I jakby co dam info na giełdzie. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Nowe czy uzywki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 ja mam od forda granady ... ladna sliczna plaskownikowa i idealnie komponuje sie z papstem 170x170 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejp Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Witam. Co sadzicie o Oplu, tylko ze Rekordzie? http://www.automan.infocentrum.pl/imgtow/619.jpg Najbardziej pasowala by mi do obudowy. W jaki sposob mozna zmniejszyc nagrzewnice? Bo ta od Kadeta jest jak dla mnie o centyment za duza, da sie tyle "obciac"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...