dysan Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 mam ASUS a7v8x-x 256kingston (zamierzam kupic drogie 256) radek 9100 barracuda IV 60 gb IBM 40gb TEAC 4X4X32 sb128 sieciowka no i antek 1800+ (12x166) zamierzam kupic zasilke jakoms niezadroga mam na oku zasilacz HuntKey 300W ATX cena: 113 zł polecacie go ?? uciagnie napewno takom konfiguracje i oczywiscie procka wyzylowanego dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Było już wiele tematów o tym!!!! Standardowo polecam ci Chieftec 360 albo 420W Enermaxy , Leadmany i Anteci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Było już wiele tematów o tym!!!! Standardowo polecam ci Chieftec 360 albo 420W Enermaxy , Leadmany i Anteci. nie każdy sra kasą, ja polecam Huntkeya sam go mam :] i z palcem w d.. uciagnie konfig dysana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 no wlasnie niekarzdy ma dzianego tatusia czy mamusie wujka babke........ muwisz ze bedzie spoko obecnie jade na codegen 300W i mam takie napiecia podaje z pcprobe 12.224 12.346 4.999 4.945 3.168 boje sie o tego codegena bo z tego co tu piszecie to ciach!na z niego jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Ja bym sie bal bardziej o twoj sprzet ;) Jak sie codegen spali to duzej straty nie bedzie ... ale jak pociagnie za soba reszte szprzetu to juz do smiechu nie bedzie ... moze jakis fortronik z allegro ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 eeeeee jak na cod-szajsa to napiecia nawet nawet . ale jak masz mozliwosc wymiany na huntkeya to sie nie zastanawiaj nie pozałujesz~! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 hmmm... co do "srania kasą" to myślę że 200 zeta za 360w chiefteca to nie jest tak dużo a ten zasilacz jak widze jest tańszy w porównaniu do innych, bardzo dobry i ... cichy! co jest ważne więc mógłbyś jeszcze dozbierać trochę, skombinować kasę i możesz kupić bardzo dobry zasilacz ja też nie mam zbyt dużo pieniędzmi i [niestety] też nimi nie sram i kupiłem chiefteca, a w zamiarach miałem właśnie tego huntkey'a ale dozbierałem trochę kasy i go kupiłem ... ale jak naprawde to twój koniec półapu finansowego to bierze tego huntkey'a, powinno być spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 czyli huntkey polecacie duzo jest gorszy od tego chiefteca poza tym ze ma 300 a nie 360W?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 chyba kupiem HuntKey 300W muwie ze wystarczy i bedzie mi przez lata sluzyl i procek bedzie chulal na 12x166 :-) asus a7v8x-x athlon 1800+ radeon 9100 256kingston seagate barracuda 60gb ibm 40gb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...