Skocz do zawartości
dysan

zasilacz jaki do krecenia

Rekomendowane odpowiedzi

mam ASUS a7v8x-x 256kingston (zamierzam kupic drogie 256) radek 9100 barracuda IV 60 gb IBM 40gb TEAC 4X4X32 sb128 sieciowka no i antek 1800+ (12x166)

zamierzam kupic zasilke jakoms niezadroga mam na oku zasilacz HuntKey 300W ATX

cena: 113 zł

polecacie go ?? uciagnie napewno takom konfiguracje i oczywiscie procka wyzylowanego

dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było już wiele tematów o tym!!!!

Standardowo polecam ci Chieftec 360 albo 420W Enermaxy , Leadmany i Anteci.

nie każdy sra kasą, ja polecam Huntkeya sam go mam :] i z palcem w d.. uciagnie konfig dysana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie niekarzdy ma dzianego tatusia czy mamusie wujka babke........ muwisz ze bedzie spoko obecnie jade na codegen 300W i mam takie napiecia podaje z pcprobe

12.224 12.346

4.999 4.945

3.168

boje sie o tego codegena bo z tego co tu piszecie to ciach!na z niego jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym sie bal bardziej o twoj sprzet ;) Jak sie codegen spali to duzej straty nie bedzie ... ale jak pociagnie za soba reszte szprzetu to juz do smiechu nie bedzie ... moze jakis fortronik z allegro ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm... co do "srania kasą" to myślę że 200 zeta za 360w chiefteca to nie jest tak dużo a ten zasilacz jak widze jest tańszy w porównaniu do innych, bardzo dobry i ... cichy! co jest ważne więc mógłbyś jeszcze dozbierać trochę, skombinować kasę i możesz kupić bardzo dobry zasilacz Dołączona grafika ja też nie mam zbyt dużo pieniędzmi i [niestety] też nimi nie sram i kupiłem chiefteca, a w zamiarach miałem właśnie tego huntkey'a ale dozbierałem trochę kasy i go kupiłem Dołączona grafika... ale jak naprawde to twój koniec półapu finansowego to bierze tego huntkey'a, powinno być spoko Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...