jonathan Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Potrzebny mi pilnie polski sofcik do Nokii 3510i wszystko co z nia wspolne. Jak ktos posiada to prosilbym o przeslanie na maila jonathan81@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Duzo info na temat tego fona znajdziesz na forum (forum.techtronic.pl) a soft w dziale download z tej stronki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Dzieki Sajmon. Ale niestety nie znalazlem tam tego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Dzieki Sajmon. Ale niestety nie znalazlem tam tego :/ Zagadaj do ktoregos z mastachow na techtronicu, powinien pomoc i podeslac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Heh slabo patrzysz /flash/nokia/3XX0/ - tu sa flashe /soft/nokia/inne/MobiMB_v1-25.rar - a tu soft do tapetek itp (MultiMediaBrowser) ew mozesz uzyc oxygen'a tez na ftpie :] wiec szukaj szukaj i szukaj Na techtronicu by ci to samo powiedzieli :], wkoncu ja tez tam jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Tak tylko wczoraj jak sie rejestrowalem to wywalalo bledy. A wyszukiwarka nie dzialala :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...