Mateoosh Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Kręce mojego atlona (jak by coś to mój konfig jest podany niżej) magistralą o 100Mhz (147*7.5) i chodzi niestabilnie chodzi mi głównie o oprogramowanie skanera i wychodzenie z windy. opuszczam magistrale do 140 i [gluteus maximus] to samo. teraz mam magistrale 134 :) i jest w porzo :). nie sądzicie że to dziwne że nie wytrzymuje nawet 140?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 podnoszonc magistrale podnosisz taktowanie portuf USB i innych , moze dlatego ci sie kaszani ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 moze nie proc, a grafa pada, albo zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 podnoszonc magistrale podnosisz taktowanie portuf USB i innych , moze dlatego ci sie kaszani ?to wiem ale bez przesady przy 140 powinien chodzic miodzio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 moze nie proc, a grafa pada, albo zasilaczjeśli juz to najpredzej to chyba chipset i Usb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ja stawiałbym na płyte , MSI jakoś dziwnie sie zachowuje przy o/c. Kolesiowi też nie chiał sie athlon 1.33 podkręcić nawet o 1 MHZ na fsb , pokombinował i chodził nawet na 164 (@1.5 GHz ,modelu płyty nie pamiętam). Moze nowy bios coś by pomógł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Kręce mojego atlona (jak by coś to mój konfig jest podany niżej) magistralą o 100Mhz (147*7.5) i chodzi niestabilnie chodzi mi głównie o oprogramowanie skanera i wychodzenie z windy. opuszczam magistrale do 140 i [gluteus maximus] to samo. teraz mam magistrale 134 :) i jest w porzo :). nie sądzicie że to dziwne że nie wytrzymuje nawet 140??odblokuj mnoznik i ustaw np 8,5 i zobacz jak sie bedzie zachowywal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Kręce mojego atlona (jak by coś to mój konfig jest podany niżej) magistralą o 100Mhz (147*7.5) i chodzi niestabilnie chodzi mi głównie o oprogramowanie skanera i wychodzenie z windy. opuszczam magistrale do 140 i [gluteus maximus] to samo. teraz mam magistrale 134 :) i jest w porzo :). nie sądzicie że to dziwne że nie wytrzymuje nawet 140??odblokuj mnoznik i ustaw np 8,5 i zobacz jak sie bedzie zachowywal :) Ja się przymieżam do 9.5 :twisted: jak tylko będę miał fundusze na mocnego wentyla :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...