kikus Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Siemka !! :D Jak zwykle zlamusiony kikus ma do Was glupie i lamerskie pytanie. Oto one : :oops: Mam Athlona 2000+ XP , ASUS'a A7N8X , 256 ddr 333mhz , zasilacz 350W , wentylator jakis TYTAN do 2000. Moj procek ma temp. 48 stopni. 1. Czy z taka temp. niejest niebezpiecznie podkrecac? 2. Ile z taka temp. i takim sprzetem wyciagne z tego athlona? Z gory THX za odp. i przepraszam moderatorow za moje lamerstwo ale na serio szukalem i niebylo akurat tego... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Temp jak najbardziej ok. Zależy czy masz proca na 0.13 microna. Ale jak tak, to na 2400-2600 powinien pójść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Mam dlaciebie odpowiedz jesli takich żeczy nie wiesz to niezabieraj sie za podkrecanie 8) narazie to co masz spokojnie ci wystarczy bez krecenia. A i jeśli wpisujesz tak idiotyczne pytanie do wyszukiwarki to nie dziwot że nie znajdziesz odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 NA początek proponuje poczytać trochę faq o podkręcaniu, tam uzyskasz odpowiedzi na podstawowe pytania, a następnie jeśli czegoś nie bedziesz rozumiałto pisz o tym na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...