sensei Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Witam Zamówiłem Aerogate II i w oczekiwaniu na dostawę zastanawiam się nad takim zonkiem : czy mozna pod taki panel do jednego wejscia podpiac dwa wentyle na "rozgalęziaczu trzykabelkowym" - czy da sie tym wtedy sterowac poprawnie ? Jak ktos ma tak zamontowane wentyle na panelach z płynną regulacją obrotów to proszę o info. Druga sprawa, to gdzie można kupić takie rozgałęziacze, najlepiej we Wrocławiu, ewentualnie wysyłkowo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Ja mam panelik HardCano 9 z 4 pokretlami i sprawa wyglada u mnie tak: pod dwa regulatory mam podpiete po dwa wentylatorki i reszte po 1... Zrobilem to tak (w przypadku podlaczenie dwoch do jednego) kabelki tego samego koloru zlaczylem z jeden, a drugiego koloru w drugi i tak oto mam dzialajace dwa wentyle na jednym pokretle :P Przykladaowo - sa dwa takie same wentyle z dwoma kabelkami czerwonym. Na koncu podlaczasz je do wejscia w panelu. POWODZENIA 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Wstyd sie przyznac :oops: ale ja nigdy lutownicy w reku nie mialem .. takze lutowanie odpada, pomino ze wydaje sie to dziecinnie proste :( takie rozgalezniki przydalyby mi sie rowniez jako przedluzacze .. w komplecie z Aerogate II sa takie przedluzacze wiec w zasadzie wystarczyloby cos na ksztalt "zlodziejki trzypinowej" w kształcie Y .. no ale raczej watpie zeby ktos takie cudo sprzedawal :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Wstyd sie przyznac :oops: ale ja nigdy lutownicy w reku nie mialem .. takze lutowanie odpada, pomino ze wydaje sie to dziecinnie proste :( takie rozgalezniki przydalyby mi sie rowniez jako przedluzacze .. w komplecie z Aerogate II sa takie przedluzacze wiec w zasadzie wystarczyloby cos na ksztalt "zlodziejki trzypinowej" w kształcie Y .. no ale raczej watpie zeby ktos takie cudo sprzedawal :( www.discotech.waw.pl :arrow: Akcesoria :arrow: Zalman MC-1 EC-1 z tego możesz coś wykombinować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 No wlasnie, trzaby ciąć, lutować, kombinować .. nie to że mi się nie chce, ale jak pisałem wyżej nie zrobię tego sam i nie mam za bardzo komu zlecic .. a nie wierze ze nikt nie wpadl na wyprodukowanie/sprzedaz takiego rozgałęziacza, kwestia namierzenia .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 a gdzie zamowiles tego aerogejta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 W siriusie, ma byc dostawa 10.09 i 11.09 u mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Juz bylo kilka sztuk, jak bulki poszly :D Rozgalezniki sa w discotechu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Wlasnie dostalem korespondencje z Discotechu ze nie maj takiego Y :( chyba zamowie koncowki molexa w 4max i dam jakiemus elekrtonikowi zeby to polutowal .. moze ktos jednak wie gdzie sa Y ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...