kikus Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Mam takie pytanie. Kiedys (2miechy temu :roll: ) zepsul mi sie komp. Poprostu jak sie go odpalalo to niebylo nic na ekranie. (karta graf. i monit sprawny). Po tamtym zdarzeniu sprzedalem procka ktory byl w tym kompie (okazalo sie ze dziala). Jedyne co wyszlo zle z tej usterki to ram. spalily sie te zlote paseczki na dole :) (3 byly zjarane) a drugi ram dziala. Mam teraz pyt. Czy mainboard dziala ? Jak to sprawdzic ? Ja dotychczas jej uzywam jako odtwarzacza CD :) i dziala OK. z gory thx za pomoc bo chce sprzedac a zal mi sprzedawac jako uszkodzona za grosze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darck Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 najprosciej chyba pojsc do sklepu i powiedziec sprzedawcy, ze zastanawiasz sie nad zakupem procka i pamieci. On cie przetestuje i w najgorszym wypadku uszkodzi sobie pamiec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 najprosciej chyba pojsc do sklepu i powiedziec sprzedawcy, ze zastanawiasz sie nad zakupem procka i pamieci. On cie przetestuje i w najgorszym wypadku uszkodzi sobie pamiec :)no normalnie jestes genialny :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...