kikus Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Mam takie pytanie. Kiedys (2miechy temu :roll: ) zepsul mi sie komp. Poprostu jak sie go odpalalo to niebylo nic na ekranie. (karta graf. i monit sprawny). Po tamtym zdarzeniu sprzedalem procka ktory byl w tym kompie (okazalo sie ze dziala). Jedyne co wyszlo zle z tej usterki to ram. spalily sie te zlote paseczki na dole :) (3 byly zjarane) a drugi ram dziala. Mam teraz pyt. Czy mainboard dziala ? Jak to sprawdzic ? Ja dotychczas jej uzywam jako odtwarzacza CD :) i dziala OK. z gory thx za pomoc bo chce sprzedac a zal mi sprzedawac jako uszkodzona za grosze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 eeeeeee podłączasz do płytki dobre pamiątki procesor grafe HDD i inne duperele i włączasz kompa jeżeli nie działa do płyta nie żyje a jeżeli działa to żyje taka filozofia??? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 taaaa a jak sie okaze ze zwalona i mi zjara podzespoly ??? :evil: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 taaaa a jak sie okaze ze zwalona i mi zjara podzespoly ??? :evil: :?: BŁEHEHEHEHE :lol: :D 8O wiesz z tego co mi wiadomo to niema możliwości sprawdzenia inaczej tego mobo niż podłączając go do reszty komponetów :lol: a jak tak bardzo się boisz to idź z mobo to serwisy komp i zapytaj sięczy mogli by ci sprawdzić to mobo (cena: ok.10zł) no chyba że się boisz bo mogą ci tego ECS'a ukraść :lol: P.S. Niektóre pytania mnie dobijają :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 niewymadrzaj sie bo masz gorszy sprzet.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 kikus to Ty myslisz ze posiadany sprzet jest wyznacznikiem czyjejs wiedzy ?? shit, normalnie mnie tym rozwaliles, ja myslalem ze posiadany sprzet raczej zalezy od tego ile kto ma kasy, badz ile chce na to przeznaczyc, ale skoro twierdzisz ze jest inaczej niech i tak bedzie :D ja wysiadam :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 niewymadrzaj sie bo masz gorszy sprzet.... ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAA tym tekstem mnie poprostu zabiłeś kurcze nie no zaraz idę się poskarżyć mamusi bo ty masz lebszy sprzęt :( :lol: P.S. Ile masz lat 9 czy 10 :lol: P.S.2 Mam w [gluteus maximus] to że masz lebszy sprzęt 8) P.S.3 Myślę że nie ma sęsu dalej prowadzić tę debatę, bąć tak miły i nieodpisuj :? P.S.4 Błeheheh nie mogę no... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 niewymadrzaj sie bo masz gorszy sprzet....hmm? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 niewymadrzaj sie bo masz gorszy sprzet....A może chodziło mu o to że jeżeli sfajczy swój sprzęt to straci sporo więcej niż piekło ? true true ale jakie on miał naprawdę intęcję to wie tylko on sam, a ty mu dałeś właśnie dobrą wymówkę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 niewymadrzaj sie bo masz gorszy sprzet....A może chodziło mu o to że jeżeli sfajczy swój sprzęt to straci sporo więcej niż piekło ? true true ale jakie on miał naprawdę intęcję to wie tylko on sam, a ty mu dałeś właśnie dobrą wymówkę :D Mogę usunąć swojego posta i wtedy się dowiemy co miał na myśli :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...