rout Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 hey mam boxowego coolera do p4 i niestety nie bardzo sie sprawdza dlatego mam pytanie do wlascicieli thermaltake volcano 7+... jaka jest roznica temp. miedzy boxowym coolerem a volcano 7+? prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Rozmica jest calkiem spora , jak moj kumpel mial na bokowym 1.8@2,7 45*C to V7+ na LOw zjechalo mu do ok 30 wiec mi sie wydaje ze jest duzo lepiej. Ale oczywscie glosnosc jest wprostproporcjolana do wydajnosci. V7+ jest bardzo glosny, moim zdanie nawet na Low dla mnie jest do wytrzymainia, nie mowie ze jest strasznie glosny ale zawsze sie wydaje gowniany glosk piszczacych lozysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 to co bys radzil? aero 7? zastanawialem sie nad wodnym i widzialem caly [oprocz chlodnicy] za 100 ... i teraz pytanie co sie bardziej oplaca? chodzi mi glownie o wydajnosc ale o cisze rowniez:P czyli wodne? jak myslisz czy ten zestaw wodny bylby lepszy od takiego volcano 7+? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15613421 taki zestawik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 albo moze cos takiego w siriusie z chlodnica? http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6846&sid=1 a oprocz mocy pompki i chlodnicy od czego zalezy moc chlodzenia wodnego? od rozmiarow bloku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...