soltys Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Mam zamiar kupic TwinMos'y DDR 400 i krecic na 2.9v :twisted:... Co do tego napiecia to chyba duzo, i boje sie o pamieci, chce zeby troche pozyly wiec zastanawiam sie nad radiatorami...chyba ze 2.9v nic nie robi tym pamieciom dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Mam zamiar kupic TwinMos'y DDR 400 i krecic na 2.9v :twisted:... Co do tego napiecia to chyba duzo, i boje sie o pamieci, chce zeby troche pozyly wiec zastanawiam sie nad radiatorami...chyba ze 2.9v nic nie robi tym pamieciom dzieki za pomoc 2,9V to żadne ekstremum dla pamiątek (99 % pracuje bez mrugnięcia przy takim napięciu). Moje biegają tak już z miesiąc i ... myślę o modzie Vmem (do 3,2V). Aktualnie max stabilne dla moich TwinMosków DDR400 to DDR460 przy 2,9V 11-3-3-2,5 (11 najszybsze :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Na pewno im nie zaszkodzi zalozenie tych listewek, a jak juz to pomoze, to w koncu niezly kawalek miedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...