yotomeczek Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Co jest ?? Instalka z tej nagrywary poszła OK a teraz windoza nie widzi nagrywarki ... W sprzęcie jest - ale "System Windows nie może załadować sterownika urządzenia dla tego sprzętu. Sterownik może być uszkodzony lub nieobecny. (Kod 39)" i nie działa !! Kuźwa HELP !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 zainstaluj ASPI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 ja mam taka nagrywareczke i xp i musze powiedziec ze chodzi bez zadnych problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 zainstaluj ASPI Wiem że bez tego nie można nagrywać ... ale żeby jako CD_ROM nie działał ?? dzienks (już kiedyś przerabiałem nagrywanie w XP ...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 ja tez mam ta nagrywarke i wszystko OK morze Serwice pack1... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...