Dares Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Właśnie kręce sobie proca i mam pytanie do ilu maks mogę podnieść napięcie na AGP? Maksymalną wartość moge ustawić na 1.8V? Nic się z nią nie stanie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Nie wiem dokładnie ale czy przy podnoszeniu fsb jakoś ekstremalnie podnosi ci się taktowanie AGP ?? Bo jeśli nie to podnoszenie napięcia nie ma sensu. W przeciwnym przypadku to raczej 1,7V wydaje się byćrozsądną granica. Jednak z tego co zauwazyłem to raczej u mnie nic to nie dawało ( jeszcze jak siębawiłem kt400 ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Po grzyba podnosisz napięcie na AGP?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 po to ze czasem 3dmark sie do windy na 1.5v wysypie podczas podkrecania fsb i pci no i agp ... a po zmiania na 1.6 v-1,7 v przechodzi ... granica za ktora nie warto sie wypuszczac to dla mnie jest 1.7 v ( a moge u siebie do 1.9v tylko po co ??) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 po to ze czasem 3dmark sie do windy na 1.5v wysypie podczas podkrecania fsb i pci no i agp ... a po zmiania na 1.6 v-1,7 v przechodzi ... granica za ktora nie warto sie wypuszczac to dla mnie jest 1.7 v ( a moge u siebie do 1.9v tylko po co ??) Rzeczywiście :oops: , coś mi jebło na mózg pod wieczór ,ale to chyba przez jutrzejsza szkołe i koniec wakazji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 po to ze czasem 3dmark sie do windy na 1.5v wysypie podczas podkrecania fsb i pci no i agp ... a po zmiania na 1.6 v-1,7 v przechodzi ... granica za ktora nie warto sie wypuszczac to dla mnie jest 1.7 v ( a moge u siebie do 1.9v tylko po co ??) Tak jak mówisz. 3dMark nie przechodził przy 1.5 V po podwyższeniu do 1.6V i 1.7 V zaczynał normalnie chodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...