marcinek79 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Witam. Muszę kupić 19 calowy monitor. Mam do wydania niewiele (ok 1000 -1100 zł maksimum) a interesuje mnie odświeżanie 85 Hz przy rozdzielczości 1600 na 1200... Wiem,że takimi możliwościami dysponuje Hyundai Q910 (ok900 zł) ale z kolei nie wiem czy jest wart kupna .. Może ktoś poleci mi jakiś dobry minitor w tej cenie... Liczę na jakąś pomoc i pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewinia Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Miałam ten sam dylemat w czerwcu ... i kupiłam w końcu Samsunga Sync Master 957 DF za ok. 1100 zł. A tak o nim piszą: Monitor kolorowy 19" Obszar aktywny 18" Kineskop DynaFlat Plamka 0,22 mm Odchylanie 90 st . Rozdz. max 1920x1440/64Hz zalecana 1280x1024/85Hz lub 1600x1200/75Hz Częstotliwości odchylania: poziomego 30~96kHz, pionowego 50~160Hz Pasmo przenoszenia 250MHz Plug & Play (DDC 2B/2Bi/GFT) Regulacje menu ekranowe Certyfikaty Bezpieczeństwa: UL, CSA, TUV, CB, NEMKO, Korea EK, CCIB, PSB, NOM, GOST, CDRH, IRAM EMI: FCC, CE, VCCI, C-tick, BSMI, Mic, ICES Obniżone promieniowanie TCO99 Wymiary (szer. x wys. x gł.) 440 x 460 x 461 mm Tylko pewnie nie będzie pasował przez te 75 Hz ... chociaż za tą cenę jest dobry :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 kumpal ma LG 19" - jest zajebisty, polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Ja również jestem za 19" LG. Sprawdź nowe modele np. FLATRON ez T910BU - tylko nie wiem jak z ceną :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 http://www.pl.tomshardware.com/display/200...319/crt-20.html poczytaj sobie a co do tego LG 915 ft plus to kolorki zajebiste i zadych problemow 1600-1200-85hz 1280-1024-100hz tylko cierzko go kupic. Ale jak bedziesz kupował LG 19 to nie z tych po 900zł tylko ok 1100zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek79 Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 dzieki, wlasnie przyjechałem z nowym monitorem... Kupiłem Samsunga 957 MB... Za 1058 zł... Na razie jest w porządku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 dzieki, wlasnie przyjechałem z nowym monitorem... Kupiłem Samsunga 957 MB... Za 1058 zł... Na razie jest w porządku.mam nadzieje że sprawdzałeś w sklepie geometrie i kolory. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 dzieki, wlasnie przyjechałem z nowym monitorem... Kupiłem Samsunga 957 MB... Za 1058 zł... Na razie jest w porządku.mam nadzieje że sprawdzałeś w sklepie geometrie i kolory. :D o tym nie wolno zapomniec ;) ja jak kupowalem swoj sprawdzilem only kolory i czy wogole dziala a geometrie dopiero w domku ;( I z geometrii jestem najmniej zadowolny :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 wez jakiegos dobrego LG z plaskim kinenskopem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 wez jakiegos dobrego LG z plaskim kinenskopem :)czytaj topic chłopie. On już ma monit. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Imho Samsung lepszy od LG. Zauwazylem ze duzo osob chwali LG (Flatrony) ale mi sie wydaje (i to pare razy pisalem) ba nawet nie wydaje a widze ze te flatrony wszystkie (po za tymi najnowszymi flatronami ez) maja brzydkie wyblakle kolory (porownanie z trinitronami) . Moze to kwestia gustu ;) Acha co do plamki Samsunga to jest to 0,25(0,24)mm a nie 0,22mm ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5er Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Uzytkuje LG F900P, wczesniej mialem CTX (niepamietam modelu, ale tez z tych "lepszych" lekko ponizej FUTURA) i musze powiedziec ze z obydwu mimo iz jestem/bylem zadowolony to jak ide do kolesi i maja np. samsunga/sony (!sic) to maja nie tyle zywsze kolory co lepsza ostrosc obrazu. To jest fakt widoczny golym okiem. LG IMO jest najslabszy wlasnie w ostrosci :) ale i tak nie jest zly :) Uwazam ze samsung to dobry wybor (sam taki chcialem ale nie bylo wtedy na magazynach). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...