Darcon Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 dobry w tym jakże smutnym dniu :D wiem ze o tej płytce juz troche było ale nic konkretnego (moim zdaniem :wink: ) chciałbym sie dowiedzieć czy : 1) jest jakis program do monitorowania tego co gdzie i jak na mobo patrzałem na www.asrock.com ale tam niewiele jest 2) jak ma sie ta płyta do zagadnienia drutmod na duronie 1300 :evil: 3) skąd zapodac najlepszego biosa (obecnie mam 1.3) 4) czy cos szczególnego ustawić w biosie no na tym chyba narazie zakoncze zgóry dzienks i pozdro 4 all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Piszesz w podpisie że Asrock w spadku po ECS na SIS. Powiem tak - wolałbym ECS na KT333 - tam można mieć szynę 175 na Asrocku ok 155... Miałem przez jakiś czas obie. Do drucików nadają się obie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 dobry w tym jakże smutnym dniu :D wiem ze o tej płytce juz troche było ale nic konkretnego (moim zdaniem :wink: ) chciałbym sie dowiedzieć czy : 1) jest jakis program do monitorowania tego co gdzie i jak na mobo patrzałem na www.asrock.com ale tam niewiele jest 2) jak ma sie ta płyta do zagadnienia drutmod na duronie 1300 :evil: 3) skąd zapodac najlepszego biosa (obecnie mam 1.3) 4) czy cos szczególnego ustawić w biosie no na tym chyba narazie zakoncze zgóry dzienks i pozdro 4 all :arrow: nie rozumiem o co ci do końca chodzi ale domyslam się że codzi o temperatury obroty wiatraczków itp. (dobrze myślę) jeżeli tak to motherboard monitor będzie najlebszym rozwiązaniem. :arrow: na duronach chyba nie można ale nie jestem pewien bo nie jestem wtajemniczony poczytaj na forum o podkręcaniu. :arrow: GRATULACJE!!! jesteś posiadaczem najnowszego biosa (zresztą ja też) a tak poważnie to 1.30 to najnowszy i jak narazie najlebszy bios, jak chcesz to wyślij mejla do asrock'a z zapytaniem o nowy bios :roll: :arrow: zapewne chodzi ci o najlebsze ustawienia w biosie no cóż poszukaj artykułów na ten temat (pełno tego w necie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 same konkrety to lubie dzienks :lol: myślełem o jakimś biosie np z www.ocworkbench.com a sam nie bede prubowal pierwszy wole z jak ktos sprawdzi i poleci ze git a ten program to juz ciagne z neta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 a co do spadku to brat wziął na zlot z ecsk7s5a i sie popsuła im sie plyta i zasiłka :lol: i teraz mam asrocka i jakiegos biednego feel-a wiec niemoge narzekac :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Piszesz w podpisie że Asrock w spadku po ECS na SIS. Powiem tak - wolałbym ECS na KT333 - tam można mieć szynę 175 na Asrocku ok 155... Miałem przez jakiś czas obie. Do drucików nadają się obie :D czy mozesz rozszerzyc sposoby na drutowanie tego zestawu bo jestem zielony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Z tego co wiem Angel to drutmod to raczej domena Axp I to tbred, bo nawet palomino najpierw trza specjalnie przygotowac ( łączenie mostków L1 w celu odblokowania mnoznika). No i szukaj, taka opcja na tym forum jest :lol: Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...