pyza Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Witam mam wyzej wymieniona plyte i mam pytanie czy jest mozliwosc zmiany napiecia na procesorze?? Mam teraz procesor P4 taktowany 1,5 GHz po zwiekszeniu FSB na 133 mam 2 Ghz i ogolnie komputer sie wlacza testy prawie wszystkie przechodzi....ale czasami sie wykrzacza..np w 3Marku 2001 NAture...Widac ze podwyzeszenie napiecia by mu pomoglo...Tylko nie wiem jak zmienic.. czekam na wasze propozycje :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyza Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 ejjjj pomóźcie mi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelek Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Najlepiej w biosie ;) Jesli Twoj bios nie ma mozliwosci zmiany napiecia Vcore <w co szczere watpie, plyty na p4 maja biosy z ta opcja> to nowego biosa ze zainstaluj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyza Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 no wlasnie chyba mam pecha ,bo moja plyta nie ma zmiany napiecia :( bios nawet wgralem najnowsszy a potem nawet taki specjalny do niej do overclockingu(CheepoBios-czy jakos tak) ,ale tam tez nie moge zmienic napiecia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 mozna drut modem na nozki swego czasu schematy byly nawet w Chipie czy PCWK nie pamietam do ilu mozna bylo ,ale chyba do 1.8v dla P4 poszukaj sobie schematow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyza Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 qrde jakos nie moge znalezc tego artykulu jak pamietasz KGB to podeslij mi jakis link... bo szukam i szukam i znalezc nie moge... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...