AndyN Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Od ponad tygodnia próbuję połączyć się z serwerami Seti@Home i ściągnąć nową paczkę danych. Jak do tej pory bezskutecznie. Na stronach Seti nie ma jakiejś informacji o awarii serwerów. CO JEST?!?! Należę do tej grupy: http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/t.../team_5194.html Ksywka Andrzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 mi tam wszystko spox dziala moze sprobuj zamowic paczki na maila gdzies widzialem taki serwis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Ja również miałem problemy, ale w końcu się udało. Próbuj aż do skutku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 A ta seti@ przyniosla juz jakies konkretne efekty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 mi tam wszystko spox dziala moze sprobuj zamowic paczki na maila gdzies widzialem taki serwis ooo!!!! tylko jak to zrobić i gdzie to było? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Trochę cierpliwości - czasem tak jest. Mnie tam wszystko dziś działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 A ta seti@ przyniosla juz jakies konkretne efekty ? chyba nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...