Slayer Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Co o tych monitorkach myślicie? Z pewnością żadnego nikt jeszcze nie widział na oczy, bo AL 801 o którym piszę dostał 15 sierpnia nową matrycę WVA zamiast TN + i poprawiono w nim trochę parametrów ( info www.monitor.pl),a AL 1911 dopiero co się pojawił- jaka cena? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 No mało dzisiaj nie kupiłem ACERA AL801 za 1998 zł ( brutto), ale jeszcze ze starą matrycą :? Chyba sobie odpuszczę. Choć muszę przyznać, że lepiej wygląda w rzeczywistości niż na zdjęciu. PS- co do innych monitorów- dzisiaj przetestowałem Belinea 101741. Niby taki zachwalany, a smugi są, mimo 25 ns :( Nie polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 a smugi są, mimo 25 ns :( Nie polecam.25 ns to maja pamieci czas dostepu, w przypadku monitora kopsnales sie chyba o 3 rzedy :-). 25ns pomnoz przez 1000 i bedzie ok. Pewnie nie trafiles w M (N jest tuz obok ), ale ja lubie pisac sprostowania ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...