Sys@k Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Cześć. Niedawno zakupiłem dysk Maxtor Diamond 9 80G. I teraz pytanie JAK DOWIEDZIEĆ SIE ILE CACHU MA MÓJ HDD 2 czy 8 ? SIAKIŚ PROGRAM CZY JAK >??? Na hdd jest 6nanosekundowa kostka Hynixa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aciu Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Jesli na dysku masz oznaczenie 6Y080P0 to masz 8MB cache'u, jesli 6Y080L0 to 2MB. Pozdrawiam Aciu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 A ja powiem abys usunol 3 pozostale topici. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 o kur... ale narobiłem :) juz je usuwam dysk ma 8mb kaszy dzieki za odpowiedz zadałem pytanie bo jak podałem oznaczenie na maxtor.com to pisało 2mb or 8mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...