marcellus Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Hmmm... Nigdy nie gralem w zadna z czesci FF... Calkiem przypadkiem znalazlem w sieci, ze czesc XI jest wydawana rownie na PC. Czy ktos, kto w to gral moze mi powiedziec czy warto zawracac sobie ta gra glowe? Bo slyszalem rozne rzeczy..... Ogladalem tylko rozne filmiki ktore sa na sieci z FF i sa calkiem fajne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Gar jest ONLINE - nie pograsz w nia - nawet nie wlaczysz zeby se grafe poogladac.... nie ma sensu sciagac tych 4(?) plyt... nie wiem w ogole po co to do neta wrzucali.... ( info nie pewne - przeczytane n innym forum, ale razcej tak jest) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Dzieki :) Wlasnie dlatego wolalem sie upewnic czy warto sie w to pakowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Zawsze mozesz sie wpakowac w emulator PSX i starsze czesci FF, warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Zawsze mozesz sie wpakowac w emulator PSX i starsze czesci FF, warto :)Hmmm... A w tym FF jest chyba jakas fabula przewodnia? Jak zaczne od np. czesci IX albo X to polapie sie o co w tym wszystkim chodzi? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutki Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Nie w FF każda gra to oddzielna opowieść, dopiero X-2 to kontynuacja historii z X ale tylko na ps2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Najlepsza jest IMO FF7 i od niej polecam zacząć :) Jest wersja PC. Dobre są też FF6, FF9 (chociaż imo troche przynudnawa no i ten Kuja - chyba najbardziej wkurzająca postać ze wszystkich FF). Im dalej SquareEnix brnie w serie FF tym gorzej to wygląda więc radze zacząć od starszych części bo są ciekawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 A jak z X czescia FF ? Jest na pieca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 nie bylo, nie ma i co wiecej sie nie zapowiada - a szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 ale chyba juz nad XI zeby mozna bylo grac na kopi zapasowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Ej, a ja kiedyś gdzieś czytałem że w japoni sprzedawali kompa za 10 tysięcy i on był specjalnie robiony do tego FFX albo XI nie pamiętam i sprzedawali te kompy.O co w tym chodziło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 JA sie za nidlugo zabieram za VI ( w usa III) czesc na snesa. Ostatni w ogole coraz mniej grywam w gry PC, a czescie sobie emuluje rozne konsolki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Mi bardzo do gustu przypadła FF VIII na PSX'a całą wymęczyłem i nie mam dość :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majestic-8192 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 a ja wszystkim polecam rozpoczac przygode z ff od... jedynki :twisted: . trza miec tylko emulator do nesa (ff 1,2,3). 4 to juz bodaj byl snes. heh warto poprzrechodzic te gry pokolei. fabula w sumie to sie nie klei, kazdy ff to cosik innego. ale generalnie to walka zla i dobra, oraz postac Cida, konstruktora maszyn latajacych. pozdro all ff fanow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...