Songoku Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Bardzo pilnie mi jest potrzebny dokładny skład chemiczny Copalu .Szuakłem juz ale tam nie ma mowy o jego dokładnym składzie .Wiem tylko ze jest to mieszanina organicznych borofosforanow . Na stronie frenox'u pisze tylko to i gestosc i odczyny ale o skłądzie nic nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Looknij w googlach, wpisz hasko : "Inhibitor korozji" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Składniki czynne: propane-1,2-diol; kod 57-55-6:koncentrat10-20% Tolyltriazole; kod 29385-43-1, 249-596-6; koncentrat 1-5%;R36 Tak ma na etykiecie - cokolwiek to znaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 ok dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 A co to jest ten Copal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Szukaj :lol: . Tak na serio to jest (najprosciej tłumacząc) środek zapobiegajacy korozji w ukąłdach ALU-CU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...