raki Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 No właśnie jak?? Bo niestety moja stacja dyskietek padła ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 bootable cd np. w nero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 A mógłbyś dokładniej mi wyjaśnic... bo kurde wczoraj kombinowalem ale za h.uja sie nie udało... :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 A mógłbyś dokładniej mi wyjaśnic... bo kurde wczoraj kombinowalem ale za h.uja :?: Poczytaj regulamin, drugi raz nie bede ostrzegal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 W Nero 6 wybierasz file :arrow: new :arrow: bootcd W zakładkach szukasz opcji nagrania image'u np. virtual fdd, virtual hdd. Jest też ścieżka do image'u sektora startowego. Jeśli te ustawienia ci wystarczą wchodzisz do okna głównego Nero i przeciągasz pliki do kompilacji. Nie mam teraz Nero 6 przed oczami. Jak co to wal na priv. To sprawdzę dokładnie co i jak. Kiedyś zrobiłem obraz dyskietki z softem do hdd od Western Digital przy użyciu WinImage. powstał plik ima, który wrzuciłem zamiast ścieżki do sektora startowego i nagrałem cd. Chodzi bez problemów, a przede wsztyskim szybko bootuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 A mógłbyś dokładniej mi wyjaśnic... bo kurde wczoraj kombinowalem ale za h.uja :?: Poczytaj regulamin, drugi raz nie bede ostrzegal. Spox... bede grzeczny :lol: Kiedyś takie manewry przechodziły... ale sie pozmieniało :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...