Sowiak Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 EPOX 8RDA+ nForce2 SocketA U/133 DDR400 AGPx8 USB 2.0 FireWire Sound LAN ATX AMD Athlon XP 1700+ FSB266 0.13 (niestety nie znam serii:() 2 x TwinMOS DDR 256MB/400 PC3200 cooler Spire 5F271B1L3 FalconRock II nakładka na procesor Cooper SHIM XP pasta termiczna Arctic Ceramique Chiftec 360W + GeForce4MX440 128mb ram 8X (już go mam) To ma być komp do gier. Czy jak ustawie FSB na 200 a mnoznik na 7,5 bez dodatkowego chłodzenia to bedzie ok? I czy plytka dobrze obsluguje RAM 400? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thc_one Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Jak ma to byc komp do gier to zmien ta grafe,Bo na niej to razcej nie poszalejech chyba ze w gry sprzed min roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 wsjo ok ale na tej grafie to sobie raczej nie pograsz fsb-chłodznie-nie spróbujesz sie nie dowiesz- nie ma recepty obsługuje ram jaki tylko chcesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 oprucz sdr ofkorz.Faktycznie grafa do kitu.Jak chcesz kręcic to najlepiej zmien też cooler, chociaż jak nie bediesz szalał z napieciem to tezbedzie OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowiak Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Niestety grafe kupiłem rok temu i na razie nie bede zmienial. A cooler to podobno dobry cichy i calkiem dobrze chlodzi. pasta termiczna ta moze byc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Niestety grafe kupiłem rok temu i na razie nie bede zmienial. A cooler to podobno dobry cichy i calkiem dobrze chlodzi. pasta termiczna ta moze byc? Ja polecam ten cooler, naprwade jest świetny. Cichutki i wydajny. a pasta to najwydajniesza pasta obecnie na rynku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Niestety grafe kupiłem rok temu i na razie nie bede zmienial. A cooler to podobno dobry cichy i calkiem dobrze chlodzi. pasta termiczna ta moze byc?proponuje zaczac zbierac na inna, jesli chcesz grac w nowe gry na fulla :) do codziennego uzytko styka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowiak Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Wiecie niestety zmiana planów co powiecie na: EPOX 8RDA3 lub Abit NF7 AMD Athlon XP 1800+ FSB266 0.13 AXDA1800DLT3C (JIUHB unlocked ratio) 2 x TwinMOS DDR 256MB/400 PC3200 cooler Spire 5F271B1L3 FalconRock II nakładka na procesor Cooper SHIM XP pasta termiczna Arctic Ceramique Chiftec 360W Niestety tak musze chyba zrobic bo na tego epox 8rda i athlona 1700 nie ma w jednym sklepie wiec musiałbym wszystko w roznych 3 sklepach kupoadc co mi sie nie oplaca. Co myslicie o tej plycie glownej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Wiecie niestety zmiana planów co powiecie na: EPOX 8RDA3 lub Abit NF7 AMD Athlon XP 1800+ FSB266 0.13 AXDA1800DLT3C (JIUHB unlocked ratio) 2 x TwinMOS DDR 256MB/400 PC3200 cooler Spire 5F271B1L3 FalconRock II nakładka na procesor Cooper SHIM XP pasta termiczna Arctic Ceramique Chiftec 360W Niestety tak musze chyba zrobic bo na tego epox 8rda i athlona 1700 nie ma w jednym sklepie wiec musiałbym wszystko w roznych 3 sklepach kupoadc co mi sie nie oplaca. Co myslicie o tej plycie glownej? spoko, ale ja bym wzial tego abita chyba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowiak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Biorę Abita i to nie NF7 tylko wersje S! Udało mi się kaske od babci wyciągnać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Biorę Abita i to nie NF7 tylko wersje S! Udało mi się kaske od babci wyciągnaćgratuluje wyboru i congrat takiej babci, jak ty ja sobie wychowales?? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowiak Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Faktycznie babcia spoko. Już czekam jak części przyjadą bo zamówiłem w Sriusie. Wyszło drożej, ale wolałem zaufany sklep. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Biorę Abita i to nie NF7 tylko wersje S! Udało mi się kaske od babci wyciągnać dobrze robisz. EPOX z tego co wiem lepiej sie krecia ale za to ABIT ma SOUNDSTORM ktory jest nie odzowny do gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Biorę Abita i to nie NF7 tylko wersje S! Udało mi się kaske od babci wyciągnać dobrze robisz. EPOX z tego co wiem lepiej sie krecia ale za to ABIT ma SOUNDSTORM ktory jest nie odzowny do gier. true Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pain! Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 8rda+ tez ma ss ;F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Biorę Abita i to nie NF7 tylko wersje S! Udało mi się kaske od babci wyciągnać dobrze robisz. EPOX z tego co wiem lepiej sie krecia ale za to ABIT ma SOUNDSTORM ktory jest nie odzowny do gier. trueUh, on mial do wyboru Abita i Epoxa 8RDA3+ - ten Epox ma lipny dzwiek Cmedii i nie kreci sie nawet porownywalnie do Abita - niektora egzemplarze nawet z 200 maja problemy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Biorę Abita i to nie NF7 tylko wersje S! Udało mi się kaske od babci wyciągnać dobrze robisz. EPOX z tego co wiem lepiej sie krecia ale za to ABIT ma SOUNDSTORM ktory jest nie odzowny do gier. trueUh, on mial do wyboru Abita i Epoxa 8RDA3+ - ten Epox ma lipny dzwiek Cmedii i nie kreci sie nawet porownywalnie do Abita - niektora egzemplarze nawet z 200 maja problemy ! Poza tym jak by nie było SS to ok 10% wydajności w grach więcej (mniej obciąża proca od innych dźwiękówek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 a nie oplacalo by sie bardziej kupic jednej kosci 512 a potem dokupic druga i puscic DC ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...