Skocz do zawartości
wrobsipl

do posiadaczy fica 9500 pro

Rekomendowane odpowiedzi

Bodajże Bartezjusz ma do sprzedania RADKA 9500 PRO z bardzo szybkimi pamiątkami 3.0 ns, karta wymiata pod względem wydajności jak i jakości obrazu. Pare razy kupowałem już od niego koleś spoko, mysle że nawet można wynegocjować u niego dobrą cene. 8) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tym zastanawianiem to też nie za długo bo to jedna z ostatnich okazji na zakup tej grafiki

sam kupowałem w sierpniu i miałem problem z jej dostaniem

w kołobrzegu mnie wk****li mocno dodać kołobrzeskie sklepy komputerowe do czarnej listy trzeba!!! kolesie z 3 sklepów rano mówili ze nie ma problemu z dostępnościa9500pro poszedłem z ojcem po południu kupować i w żadnym nie była dostępna...

więc postanowiłem zamówić całego kompa w necie i z 4 czy 5 sklepów dostępna była tylko w siriusie ku[piłem] i jestem zadowolony a kołobrzeskim sprzedawcom h.w.d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KUPIŁEM, ZOBACZYŁEM, POTESTOWAŁEM...wniosek...SUUUUUUUUPER!!!! :!: :!: :!:

Jeszcze tylko reszte sprzetu wymienię...i bedzie można powalczyć o pkt w 3dmarkach... :wink: ...NIestety pamiątki na karcie mam 3.6..ale trudno sie mówi...ważne że jest i ma power...choć...hm jest również dryga opcja kupić 9500 i przerobic na 9700...ale ja dałem kilka złotych drożej i nie żałuję...decyzja nalezy do Ciebie..

pozdr

Damiaosz 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drobny mankament: dosyc glosny cooler na rdzeniu, ale mozna sie przyzwyczaic.

Jak chcesz kupowac, to sie nie zastanawiaj za dlugo, bo te karty znikaja z rynku badz drozeja, przyklad: Sirius (.. -> 839 -> 869 -> 929).

Jak masz wiecej funduszy i dobra zasilke to bierz 9500 z gwarantowana opcja moddingu na 9700, chociaz FIC tez jest niezly...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...