wrobsipl Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Jedno krótkie pytanie czy fic Radeon 9500 pro do dobra grafika z sirius.pl i warto zainwestować w nią te 900 pare zeta. Magiczny przycisk szukaj nie udzielił mi zadowaljacej odp 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyboy Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Co tu dużo mówić, karta jest super! Poszukaj recenzji na frazpc lub na in4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubik2003 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 osobiscie wolałbym tego co sprzedaje bartezjusz (lepszy ,szybszy, tanszy i gwara tez w siriusie) sam bym go łykał gdybym miał kasiore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 moja siostra ma taką kartę. Jest bardzo dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Bodajże Bartezjusz ma do sprzedania RADKA 9500 PRO z bardzo szybkimi pamiątkami 3.0 ns, karta wymiata pod względem wydajności jak i jakości obrazu. Pare razy kupowałem już od niego koleś spoko, mysle że nawet można wynegocjować u niego dobrą cene. 8) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 moja siostra ma taką kartę. Jest bardzo dobra hmmm...a poco jej taka grafa :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 moja siostra ma taką kartę. Jest bardzo dobra hmmm...a poco jej taka grafa :?: siostra z pewnoscią bawi sie w podkrecanie i gra :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Ta karta jest wypasiona, kupiłem w siriusie za 839zl problemów zadnych z nią nie miałem pamiątki mam niestety 3.6 ns jak bartezjusz ma taką super oferte to napewno warto sie zastanowić od niego czy nowiutką ze sklepu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 z tym zastanawianiem to też nie za długo bo to jedna z ostatnich okazji na zakup tej grafiki sam kupowałem w sierpniu i miałem problem z jej dostaniem w kołobrzegu mnie wk****li mocno dodać kołobrzeskie sklepy komputerowe do czarnej listy trzeba!!! kolesie z 3 sklepów rano mówili ze nie ma problemu z dostępnościa9500pro poszedłem z ojcem po południu kupować i w żadnym nie była dostępna... więc postanowiłem zamówić całego kompa w necie i z 4 czy 5 sklepów dostępna była tylko w siriusie ku[piłem] i jestem zadowolony a kołobrzeskim sprzedawcom h.w.d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 moja siostra ma taką kartę. Jest bardzo dobra hmmm...a poco jej taka grafa :?: Siostra też człowiek i może mieć dobrą kartę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 KUPIŁEM, ZOBACZYŁEM, POTESTOWAŁEM...wniosek...SUUUUUUUUPER!!!! :!: :!: :!: Jeszcze tylko reszte sprzetu wymienię...i bedzie można powalczyć o pkt w 3dmarkach... :wink: ...NIestety pamiątki na karcie mam 3.6..ale trudno sie mówi...ważne że jest i ma power...choć...hm jest również dryga opcja kupić 9500 i przerobic na 9700...ale ja dałem kilka złotych drożej i nie żałuję...decyzja nalezy do Ciebie.. pozdr Damiaosz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Drobny mankament: dosyc glosny cooler na rdzeniu, ale mozna sie przyzwyczaic. Jak chcesz kupowac, to sie nie zastanawiaj za dlugo, bo te karty znikaja z rynku badz drozeja, przyklad: Sirius (.. -> 839 -> 869 -> 929). Jak masz wiecej funduszy i dobra zasilke to bierz 9500 z gwarantowana opcja moddingu na 9700, chociaz FIC tez jest niezly... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...