tomekaa Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 czy cośtakiego jest możliwe do zrobienia??. Jeżli tam to prosze o podesłanie jakiegoś mini kursu na tene temat. jeżeli już cos takiego pojawiało się na forum na napiszcie jak mam szukać jaki dac tytuł, bo jak ja wpsisuje to mi coś wyskakuje z płytami głównymi!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 :P bedzie ciezko bo o ile pamietam w AT nie ma obwodu dajacego napiecie +3.3V jak umiesz taki dorobic to sie da :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 nie bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 z tego co wiem to bardziej se oplaca kupic atx niz at przerabiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 zrobic sie na pewno da (w koncu polak potrafi :P ) ale bedzio trudno i zajmie to napewno duzo czasu, a po za tym to zasilacze AT maja malo moc wiec lepiej uzbieraj troszke kaski i kup ATX'a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr__y Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 AT nie podaje napięcia 3.3V, tak więc musiałbyś taki obwód samemu skonstruować, do tego musisz pamiętać o mniejszej mocy przeeciętnego AT w stosunku do ATX. Wg mnie to byłoby bardzo dużo roboty i jeszcze większe koszty. Taniej i łatwiej wyjdzie zakupić zasilacz ATX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 AT nie podaje napięcia 3.3V, tak więc musiałbyś taki obwód samemu skonstruować, do tego musisz pamiętać o mniejszej mocy przeeciętnego AT w stosunku do ATX. Wg mnie to byłoby bardzo dużo roboty i jeszcze większe koszty. Taniej i łatwiej wyjdzie zakupić zasilacz ATX. true true Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...