Skocz do zawartości
Mateoosh

"Profesjonalne" chłodzenie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiłem sobie w kompie "profesjonalne" chłodzenie :) mianowicie przyczepiłem wentyl ze starego zasilacza na linijce (nie pomyliłem się) do zasiłacza. Teraz będzie mi chłodził chipset lub grafe, potestuje i zobacze co lepiej. Pozdrawiam :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na linijce???!!! :D uwazaj zeby sie nic sie nie zlamalo albo nie urwalo bo wtedy wentyl spadnie i moze Ci narobic szkody w kompie 8) . A co do przydatnosci wentyla to na grafe sie moze przydac bo w tamtym miejscu nie masz chyba zadnych otworow czy czegos takiego zeby na karte moglo isc chlodne powietrze

ps. czym chlodzisz athlona ze go tak extremalnie podkreciles?? :lol: :D

u mnie to jak mam na domyslnym mnozniku i magistrali 133 to wcpuid pokazuje 1406 :) nawet nie musze nic podkrecac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na linijce???!!! :D uwazaj zeby sie nic sie nie zlamalo albo nie urwalo bo wtedy wentyl spadnie i moze Ci narobic szkody w kompie 8) . A co do przydatnosci wentyla to na grafe sie moze przydac bo w tamtym miejscu nie masz chyba zadnych otworow czy czegos takiego zeby na karte moglo isc chlodne powietrze

ps. czym chlodzisz athlona ze go tak extremalnie podkreciles?? :lol:  :D 

u mnie to jak mam na domyslnym mnozniku i magistrali 133 to wcpuid pokazuje 1406 :) nawet nie musze nic podkrecac :)

Spoko jest mocno prymocowany. A co do chłodzenia to komp stoi w zamrażalniku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, to po co wentyle :D  :D  :D  :D

a tak na serio to on sie nie chce krecic, czy Ty go nie chcesz krecic??

Teraz już mam 1035 :). Chodzi o to że jeżeli mam większe FSB niż 138Mhz to się *^(%)^*% usb :evil: i skaner nie skanuje :P. Możecie pomóc??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...