Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Zrobiłem sobie w kompie "profesjonalne" chłodzenie :) mianowicie przyczepiłem wentyl ze starego zasilacza na linijce (nie pomyliłem się) do zasiłacza. Teraz będzie mi chłodził chipset lub grafe, potestuje i zobacze co lepiej. Pozdrawiam :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 na linijce???!!! :D uwazaj zeby sie nic sie nie zlamalo albo nie urwalo bo wtedy wentyl spadnie i moze Ci narobic szkody w kompie 8) . A co do przydatnosci wentyla to na grafe sie moze przydac bo w tamtym miejscu nie masz chyba zadnych otworow czy czegos takiego zeby na karte moglo isc chlodne powietrze ps. czym chlodzisz athlona ze go tak extremalnie podkreciles?? :lol: :D u mnie to jak mam na domyslnym mnozniku i magistrali 133 to wcpuid pokazuje 1406 :) nawet nie musze nic podkrecac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 na linijce???!!! :D uwazaj zeby sie nic sie nie zlamalo albo nie urwalo bo wtedy wentyl spadnie i moze Ci narobic szkody w kompie 8) . A co do przydatnosci wentyla to na grafe sie moze przydac bo w tamtym miejscu nie masz chyba zadnych otworow czy czegos takiego zeby na karte moglo isc chlodne powietrze ps. czym chlodzisz athlona ze go tak extremalnie podkreciles?? :lol: :D u mnie to jak mam na domyslnym mnozniku i magistrali 133 to wcpuid pokazuje 1406 :) nawet nie musze nic podkrecac :) Spoko jest mocno prymocowany. A co do chłodzenia to komp stoi w zamrażalniku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 hehe, to po co wentyle :D :D :D :D a tak na serio to on sie nie chce krecic, czy Ty go nie chcesz krecic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 a zamrazalni9k sie nie dloogo zepsooje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 hehe, to po co wentyle :D :D :D :D a tak na serio to on sie nie chce krecic, czy Ty go nie chcesz krecic?? Teraz już mam 1035 :). Chodzi o to że jeżeli mam większe FSB niż 138Mhz to się *^(%)^*% usb :evil: i skaner nie skanuje :P. Możecie pomóc?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 nie wiem co to za plyta ale domyslam sie ze nie ma zmiany mnoznika :( Wydaje mi sie ze nie powinno byc klopotow z usb, no ale skoro sa... moze pomoze cos sciagniecie najnowszego biosu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Wisi mi to i tak po wakacjach będę miał WC i nie będe się pierdzełił z FSB. Pobawie się mostkami i tyle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 przez fsb sie lepiej kreci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 przez fsb sie lepiej kreci To powiedz mi co zrobić z tym >^&*^&*%^&$ USB. Prroszę!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 a tak poza tym to myślicie że moja grafa (config niżej) pójdzie na 200 (GPU) i 160 (pamięć) przy moim "profesjonalnym" nawiewie?? A jeśli tak to czy to da jakąś różnice?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 zamrazalnik dobre ciekwe jaka masz temp cpu????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 zamrazalnik dobre ciekwe jaka masz temp cpu????????? Nie wiem czy załapałeś ale to żart :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 gpu pewnie pojdzie na 200, a pamieci to nie wiem. Ale zbyt duzo Ci to nie da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Pomóżcie z tym &%*$&%*($*%% USB !!! Proszee!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...