muzycom Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Dokładnie wczoraj dokładnie 2 dokładnie error :) Tylko niewiem jaki :) Gdzie driver przechowuje pliki z próbkami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 kto robi statystyki ?? mam nadzieje ze ta osoba poswieci 2 minuty i zapoda w niedziele wieczorem podsumowanie tygodnia ;) Moze byc w sobote? :P pozdro no baaaa :) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 pytanie: Co lepsze ? Czy lepsze timingi pamieci czy wyzsze fsb? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 pytanie: Co lepsze ? Czy lepsze timingi pamieci czy wyzsze fsb? FSB :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 :twisted: :twisted: :twisted: pozdrawiam kolegów z pierwszej dzisiątki :twisted: :twisted: :twisted: ... ktos wie o co chdoiz z tymi dziwnymi próbkami któe sienie chca wysłac? jakis error 100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 pytanie: Co lepsze ? Czy lepsze timingi pamieci czy wyzsze fsb? FSB :roll: Też bym się ku tej odpowiedzi przychylał, choć nie sprawdzałem tego doświadczalnie :? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 a co ze statystykami:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Oto i są: :) Poszerzyło się nam grono liczących więc tym razem jeszcze 3 obrazki :) 1,2,3. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 hhehehe jestem na 86 miejscu i powoli pne sie w gore:) jak tylko dorywam jakiegos kompa to zaprzegam go do Seti Tweak :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Coś się po<span style="color:red;">[ciach!]</span>liło mojemu klientowi i komp przestał tydzień bezczynnie teraz sciągłem nowego klienta zaloguje sięi pędze nowonie :) jutro odbieram Epoxa z gwarahcji wiec znowu bedzie 2,4GHz czystej mocy liczyć:D Pozdro for all User Tweak & Seti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 a ja ciagle kombinuje zeby sprzedac mojego procka i zakupic bartona... troszke szybciej bym wtedy liczył ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 a ja ciagle kombinuje zeby sprzedac mojego procka i zakupic bartona... troszke szybciej bym wtedy liczył ;)No zeby ludzie upgrade'y robili z powodu SETI to sie nie spodziewalem :P (j/k) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 najlepiej by było miec p4 z HT; wtedy by mozna dwa klienty jednoczesnie katowac; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 najlepiej by było miec p4 z HT; wtedy by mozna dwa klienty jednoczesnie katowac;O obydwa by chodzily iles tam wolniej. Mam w pracy jeden z tych komputerkow z tym HT i komp obok z procem bez HT, robie w grafice i nie widze wiekszej roznicy. W ogole jak czytalem po necie to HT ogolnie rzecz ujmujac - chwyt reklamowy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 kiedy to bylo robione ?? teraz mam 20 jednostek wiecej !! moze ktos dzisiaj zrobic statystyke ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Po lewej statystyka z uwzglednieniem miejsc, a po prawej jesli chodzi o wklad pracy :D (porownawcze z roznych dni!) // sorki za wolny serwer :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Kurcze dzis mi seti tylko statystyki psuje :( proc na 1,8GHz tylko robi mi paczke o połowe dłużej niz na 2,4GHz, sei widać lubi kosmiczne fsb teraz na 166 to jest taka padaczka że od południa do teraz tj przez 6h zrobił mi 1,3 paczki :( porażka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 kiedy to bylo robione ?? teraz mam 20 jednostek wiecej !! moze ktos dzisiaj zrobic statystyke ? Czasami SETI Team nie chce pobrać akualnych statytyk i trzeba sie opierac na tych z poprzedniego dnia, tak bylo wlasnie teraz i staty były z piatku :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 No i wkraczamy do pierwszej setki :twisted: Spodziewalem sie, ze zrobimy to jeszcze w pazdzierniku, no ale kilkudniowy poslizg mozna zwalic na problemy techniczne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Witam...Pytanko pewnie juz sie pojawilo ale szuaknia wiecej niz wpisanie tego tekstu...czy moge zmienic nick'a by nie tracic przliczonych jednosteki jak tak to jak to zrobic??i czy jest klient seti dla linuxa (to tez z lenistwa pytanie)...nie wieszajcie psow tylko podowiedzcie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Witam...Pytanko pewnie juz sie pojawilo ale szuaknia wiecej niz wpisanie tego tekstu...czy moge zmienic nick'a by nie tracic przliczonych jednosteki jak tak to jak to zrobic??i czy jest klient seti dla linuxa (to tez z lenistwa pytanie)...nie wieszajcie psow tylko podowiedzcie!!Edycja swoich danych: http://setiathome.ssl.berkeley.edu/account_area.html Jest klient chyba na kazda platforme ;) Oczywiscie rowniez na Linuxa i liczy szybciej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Panowie (i naturalnie Panie) jak sadze dobre nowiny, nasz Team wywolal wreszcie pewne nazwijmy to poruszenie :wink: , ba nawet defetyzm :D u konkurencji -> link 8) To teraz nic tylko zmoblilizowac sie do jeszcze wiekszej liczby przeliczonych probek, sciagania znajomych, podnoszenia FSB itd. Kazdy sposob jest dobry :twisted: Pozdro M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Tak też zrobimy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 A ja mam pytanko. Słyszał ktoś kiedyś o textowym kliencie na maca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 A ja mam pytanko. Słyszał ktoś kiedyś o textowym kliencie na maca?Ja slyszalem ale nie mialem czasu :( go dokladnie obcykac :( ...Tak tez wszytskie maci w pracy leca na graficznym... ale o tym cicho-sza :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 a mi dzisiaj seti spy pokazuje ze nasz team zwraca -344 rezultaty dziennie :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Ta, a tu mamy - 520WU i miejsce do tyłu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Bo odeszla osoba, ktora miala troche ponad 1000pkt, dzieki czemu statsy spadly... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 zdradził nas ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siara Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Witam , No to i ja się przyłączam. Na początek - 17 WU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...