Skocz do zawartości
pablo163

Sklądka na tweak.pl ???

czy zaplacil bys 1 zl na tweak.pl  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. czy zaplacil bys 1 zl na tweak.pl

• Tak
      33
    • Nie
      23

Rekomendowane odpowiedzi

Pablo123...

Lisek napisał:

Powiedz zatem co mam z coolerów które trzymam w domu? Bo ja tutaj nie widze żadnego przychodu

Ja na to odpowiedziałem z mojego punktu widzenia jako osoby z wykształceniem ekonomicznym.

Co do mojej osoby. Po pierwsze:

Co ostatnio zrobiłem dla innych to Moja prywatna sprawa i nie będę się innym afiszował co robię/nie robię...

Po drugie jak byś wiedział jakimi środkami na miesiąc z moją żoną dysponuję, nie zadawałbyś głupich pytań ...

Po prostu mam szacunek dla pieniędzy. Jak będziesz żył na swoim z miesiąca na miesiąc to będziesz wiedział o czym mówię. Mnie nikt komputera nie kupił, sam na niego ciężko zapracowałem, jak i na większość rzeczy które mam ...

Jak błędnie sugeruje Wunat - wcale nie jestem nerwowy.

Tylko trochę mnie irytuje jeśli np. Marco prosi o oszczędność w słowach (ilości postów) a z drugiej strony wystarczy nieco lepsza okazja by inni (nawet mederatorzy czy Admini) zakładali moim zdaniem niepotrzebne tematy...

Zoltar: Że co :? :? :? :? :?

Chyba nie do końca zrozumiałem Twoją ironię... a może jednak zrozumiałem dobrze :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pablo123...

Lisek napisał:  

Powiedz zatem co mam z coolerów które trzymam w domu? Bo ja tutaj nie widze żadnego przychodu

Ja na to odpowiedziałem z mojego punktu widzenia jako osoby z wykształceniem ekonomicznym.

Co do mojej osoby. Po pierwsze:

Co ostatnio zrobiłem dla innych to Moja prywatna sprawa i nie będę się innym afiszował co robię/nie robię...

Po drugie jak byś wiedział jakimi środkami na miesiąc z moją żoną dysponuję, nie zadawałbyś głupich pytań ...

Po prostu mam szacunek dla pieniędzy. Jak będziesz żył na swoim z miesiąca na miesiąc to będziesz wiedział o czym mówię. Mnie nikt komputera nie kupił, sam na niego ciężko zapracowałem, jak i na większość rzeczy które mam ...

Jak błędnie sugeruje Wunat - wcale nie jestem nerwowy.  

Tylko trochę mnie irytuje jeśli np. Marco prosi o oszczędność w słowach (ilości postów) a z drugiej strony wystarczy nieco lepsza okazja by inni (nawet mederatorzy czy Admini) zakładali moim zdaniem niepotrzebne tematy...

Zoltar: Że co  :?  :?  :?  :?  :?  

Chyba nie do końca zrozumiałem Twoją ironię... a może jednak zrozumiałem dobrze  :roll:

Nie bede si z toba klucil !Ale nei pablo 123 tylko 163 .I piszac o tym ze zyjesz z miesiaca na miesiac z zona ok ja w to nie ingeruje! Ale z kad mozesz wiedziec ze mi pc ktos kupil sam na niego zasowalem w wakacje .(W polsce przy porzeczkach a za granica na budowie ) ne jest to mial praca ! I wiem cos na temat ze zyje sie z miesiaca na miesiac bo spotkalem sie z tym nie raz i odczulem to an wlasnej skorze! To ze jestem mlody nie mam jeszcze pracy niznaczy ze nei wiem nic o zyciu! Ty tez postaraj sie zrozumiec innych!

Prosba do mofderatora

ZAMKNAC TEN TOPIC!!!!!!!!!!!!!!!!1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi