Wnuq Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Tak jak w temacie... Mam zamiar kupic zasilke i nie wiem na co zwrocic uwage? No i oczywiscie co to jest to pasywne czy aktywne pfc i co jest lepsze ? Dzieki za info. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 BYŁO SZUKAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 to bylo ale w topikach o zasilaczach ktore maja ( teraz jak nie ma regulowaniej ilosci postow na stronie ) po iles tam stron!!! A tu byl by prosty watek tylko o tym. Tez bym prosil o wytlumaczenie tago w tym watku. Bedzie lepiej szukac jak ktos bedzie mial takie samo pytanie za jakis czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuq Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Najlatwiej jest powiedziec szukaj...jak tu tyle postow o zasilkach jest. Zgadzam sie z przedmowca..prosze napisac tylko o co w tym chodzi...a na pewno bedzie pozniej komus prosciej znalezc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Pisałem o tym kiedyś, zobacz http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26773&start=2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Najlatwiej jest powiedziec szukaj...jak tu tyle postow o zasilkach jest. Zgadzam sie z przedmowca..prosze napisac tylko o co w tym chodzi...a na pewno bedzie pozniej komus prosciej znalezc. Czlowieku o czym Ty rozmawiasz ?? Tak ciezko wpisac PFC w wyszukiware ?? Po 7 sek masz wynik : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=267...3&highlight=pfc Lenistwo was ogarnia, a narzekacie na wyszukiwarke. :evil: :evil: :evil: :evil: nastepnym razem wywale taki watek bez gadki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...