tanaka Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 ostatatnio grajac w colina 2 , animacja mi zawalnia ponizej 30 klatek 800x600 detale wysokie , szescian,godzi tak samo jak na mojej starej karcie gf2pro64ddr i niewiem jak podkrecic pamieci moze to cos pomoze , komp pozatym nienadaje sie do gier rajdowych do colina 3 trzeba bedzie z 2,5 g procesora i z gf4ti4400 minimum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 chodzi mi o pamieci na plycie mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 ustaw timeing jak najbardziej agresywnie tzn. im mniejsza liczba tym lepiej :lol: właściwie co chcesz w nich kręcić bo za bardzo nie rozumiem twojego tematu, zwiękaszając częstotliwość magistrali zwiększasz częstotliwość pamięci i tyle :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Ja na moim starym Winfascie GF2ti64ddr miałem super płynną grafe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 To troche dziwne bo u mnie ta gra na tych samych paramatrach chula jak nie wiem co. Zero jakichkolwiek zatrzyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 jak Ci moze zwalniac??ja mam super plynnie w 1024x768x32bit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 aha, i wszystko na maksa ustawione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 tez niewiem czemu tak jest moze jakas wersje mam walnieta ale mi chodzi zeby ponizej 30 nie spadalo a najlepiej jakby chodzilo caly czas na 60 :) w 3dmarku2k1se mam jakies 7500 z groszami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 to cos z wersja colina, albo masz syf w windzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 winda nowka sztuka od wczoraj dopiero :) jutro musze sciagnac innego colina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 heh ja juz dawno nie gralem w colina 2 ale na poprzednim sprzecie czyli d800 msi k7t turbo i 2x 64 sdram w tym jedna na 100 mhz noi gf 2 mx 32mb sdr( ten pierwszy a nie tam jakies 400 czy 200) nie bylo zadnych przycinek a detale tez niczego sobie. drawing distance byl chyba na 4. to ta wersja gierki jest padnieta albo masz lekki balagan na dysiu. zycze poodzenia i plynnej gry :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 zapomnialem o jdnej rzeczy ale nie mysle zebys nielaczyl DMA :wink: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 jest wlaczone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Próbowałeś zmieniać stery do grafy i directx :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 jasne teraz mam dirextx8.1 angielski stery tez zmnienialem ale zdaje mi sie ze na 23.costam lepiej chodzilo w 3dmarku2k1se mam 7500 z groszami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 To ustaw stery na defoltowo i wtedy zobacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 jasne teraz mam dirextx8.1 angielski stery tez zmnienialem ale zdaje mi sie ze na 23.costam lepiej chodzilo w 3dmarku2k1se mam 7500 z groszamia windde masz PL :?: jak tak to powinienes miec directa PL, bo inaczej mogą się jakieś cudy dziać (choć nie zawsze) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...