Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

ostatatnio grajac w colina 2 , animacja mi zawalnia ponizej 30 klatek 800x600 detale wysokie , szescian,godzi tak samo jak na mojej starej karcie gf2pro64ddr i niewiem jak podkrecic pamieci moze to cos pomoze , komp pozatym nienadaje sie do gier rajdowych do colina 3 trzeba bedzie z 2,5 g procesora i z gf4ti4400 minimum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ustaw timeing jak najbardziej agresywnie tzn. im mniejsza liczba tym lepiej :lol: właściwie co chcesz w nich kręcić bo za bardzo nie rozumiem twojego tematu, zwiękaszając częstotliwość magistrali zwiększasz częstotliwość pamięci i tyle :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez niewiem czemu tak jest moze jakas wersje mam walnieta ale mi chodzi zeby ponizej 30 nie spadalo a najlepiej jakby chodzilo caly czas na 60 :) w 3dmarku2k1se mam jakies 7500 z groszami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh ja juz dawno nie gralem w colina 2 ale na poprzednim sprzecie czyli d800 msi k7t turbo i 2x 64 sdram w tym jedna na 100 mhz noi gf 2 mx 32mb sdr( ten pierwszy a nie tam jakies 400 czy 200) nie bylo zadnych przycinek a detale tez niczego sobie. drawing distance byl chyba na 4. to ta wersja gierki jest padnieta albo masz lekki balagan na dysiu. zycze poodzenia i plynnej gry :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasne teraz mam dirextx8.1 angielski stery tez zmnienialem ale zdaje mi sie ze na 23.costam lepiej chodzilo w 3dmarku2k1se mam 7500 z groszami

a windde masz PL :?: jak tak to powinienes miec directa PL, bo inaczej mogą się jakieś cudy dziać (choć nie zawsze)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...