Gość DaMcio Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Mam Radeona 9500Pro i zauwazyłem pewną rzecz .... normalnie gdy włączałem televizor z zakładki EKRANY gdy włączyłem film obraz był tylko na monitorku a na tv [[bLACK SCREEN]]] więc troszke podłubałem i zmieniłem 2 niebieskie przyciski w tych grupach (odwrotnie niż były) i teraz włączam tv i na monitorku nie ma obrazu (w filmie) a na tv jest.... moje aktualne ustawienia to Monitor jest ustawiony na te (jak gdyby) dwa otwarte okienka windowsa A TV jest ustawiony na to kółko :| moje pytania do czego służa te niebieskie przyciski??? czy przy ustawieniach jakie zastosowałem komp sobie może pracować ??? :) czy będe mógł wtedy grać na tv i na monitorku jednocześnie??? i czy po tym przestawieniu nie będe mógł tylko oglądać filmów na monitorku za help-me.txt wielkie dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 No wiec nigdy nie mialem karty ATI wiec nie wiem jak wygladaja okienka sterownikow do kart ATI ale wiem na czym polega problem bo na Geforcach jest to samo. A wiec, gdy wlaczasz dzielenie ekranu (albo jego klonowanie zeby obejzec film) musisz ustawic podstawowy ekran. I to wlasnie na ekranie podstawowym bedzie wyswietlany obraz, natomiast na tym drugim bedzie czarno. Komp bedzie normalnie pracowac, wiec ne ma problema bo to normalne :P Musisz poprostu zawsze gdy ogladasz film ustawiac TV jako ekran podstawowy, w Twoim przypadku sluza do tego wlasnie te niebieskie przyciski. Grac mozesz spokojnie na TV i na monitorze poniewaz ten czarny ekran na jednym z monitorow pojawia sie tylko w odtwarzaniu wideo. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 o to lightowo :D BIG dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...