Skocz do zawartości
szpak

Czemu forum tak wolno dziala ??

Rekomendowane odpowiedzi

od jakiegos czasu nie moge sie wogole dostrac do topikow z powiadonmien i ogolnie na forum czasem stronka sie ponad 4 min wyswietla a ja mam sdi a nie modem ..co jest i to w roznych godzinach ... czy cos sie wam zepsulo ?? a moze jakies ciecie laczy ? czy jakies ograniczenia macie ??

Nie wiem czy to tylko mi ale prpblem jakotaki wystepuje ... macie tez tak ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam sam dla siebie neo+ i forum tak lami ze nie moge a wieczorem to już masakra zeby wejśc lub coś wysłac napisac to czsami nawet 20 min sie sdażąło a wszyskie inne stronki miegiem biegały

niech ktoś coś z tym zrobi cha forum nie ma 0.5mb na 150 osób

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam to samo... niestety ale jest nadzieja

Towarzysze! Staliśmy na krawędzi przepaści, ale teraz uczynimy wielki krok naprzód.  

a tak serio to mam zapewnienia i obietnice ze nowa maszyna ma byc do weekendu zlozona a potem to juz kwestia pare dni na konfiguracje calosci przez moja nieskromna osobe co postaram sie zrobic przed wyjazdem w gory

deklaracja marco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że problem jest dość powszechny. A już winę chciałem zwalić na mojego "dostawcę internetu" :wink: . Jednak zdażają się momenty w których działa nawet nieżle.

no tylko ze te moementy powinny bys w odwrotna strone ... powino mulic momentami a nie wiekszosc czasu no ale czekamy az sie ktos upowazniony wypowie co i jak i kiedy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam- straaaaaszne laaaaagi.

I nie ma na to reguły- raz wszystko śmiga cacy by za 5 minut czekać kolejne 5 minut na wgranie strony.

Spowolnienia w działaniu dobrze widać w topicach- kilka postów tego samego ludka raz-za-razem to powód kilkukrotnego wciskania wyślij w związku z brakiem odpowiedzi po pojedyńczym kliknięciu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety , forum ma laguje ale może być tylko lepiej ( i hope  :D  ) .

oby bo jak nie to za niedługo nie będzie jeszcze gorzej (dzisiaj widziałem topic 8x założony :|)
Chodzi ci o ten w którym ktoś się swoją stroną chwalił? Jeżeli tak to mam wrazenie że koleś zrobił to specjalnie. Początkuący uczestnik i 8 tematów o jego "śmiesznej stronie" w dziale sprzęt . Ehhhhh :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi