szpak Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 od jakiegos czasu nie moge sie wogole dostrac do topikow z powiadonmien i ogolnie na forum czasem stronka sie ponad 4 min wyswietla a ja mam sdi a nie modem ..co jest i to w roznych godzinach ... czy cos sie wam zepsulo ?? a moze jakies ciecie laczy ? czy jakies ograniczenia macie ?? Nie wiem czy to tylko mi ale prpblem jakotaki wystepuje ... macie tez tak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanth Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 U mnie jest to samo... czasami wogole nie chce wejsc :( Chyba za popularne to forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 ja mam sam dla siebie neo+ i forum tak lami ze nie moge a wieczorem to już masakra zeby wejśc lub coś wysłac napisac to czsami nawet 20 min sie sdażąło a wszyskie inne stronki miegiem biegały niech ktoś coś z tym zrobi cha forum nie ma 0.5mb na 150 osób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 mam to samo... niestety ale jest nadzieja Towarzysze! Staliśmy na krawędzi przepaści, ale teraz uczynimy wielki krok naprzód. a tak serio to mam zapewnienia i obietnice ze nowa maszyna ma byc do weekendu zlozona a potem to juz kwestia pare dni na konfiguracje calosci przez moja nieskromna osobe co postaram sie zrobic przed wyjazdem w gory _________________ deklaracja marco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 a kiedy on sie talk deklarowal ?? no ale to juz swiatelko w tunelu i dobrze ze "oni" tez o problemie wiedza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 no to git no bo już bez kitu przegiecia były Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Ja od jakiegoś czasu na forum mogę się dostać tylko wieczorem. Czasami nie mogę wejść na forum a na tweak.pl mogę. Dobrze że coś ma się w tym temacie ruszyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 a kiedy on sie talk deklarowal ?? ;] http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=43780 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 ja sie dziasiaj dostalem bez problemow, ale to pewnie przez ta godzine :P jak chce sie dostac 10-22 to padaka :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 wlasnie rano da sie wejsc bez problemu a pozniej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Ja od jakiegoś czasu na forum mogę się dostać tylko wieczorem. Czasami nie mogę wejść na forum a na tweak.pl mogę. Dobrze że coś ma się w tym temacie ruszyć. U mnie to samo :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 i u mnie...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 wlasnie rano da sie wejsc bez problemu a pozniej :( no bo rano malo ludzi korzysta sa w szkole ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 rano - czytaj 6-7 bo potem to sie zaczyna sajgon..... teraz stronka mi sie otwierala 5min :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 teraz nawet calkiem szybko dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 mialem zalozyc taki temat ale jakos mi sei niechcialo czekac 20 min :D na to a teraz chyba jakiegos kopa dostalo :| wlaczylo sie prawie odrazu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Widzę, że problem jest dość powszechny. A już winę chciałem zwalić na mojego "dostawcę internetu" :wink: . Jednak zdażają się momenty w których działa nawet nieżle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Widzę, że problem jest dość powszechny. A już winę chciałem zwalić na mojego "dostawcę internetu" :wink: . Jednak zdażają się momenty w których działa nawet nieżle.no tylko ze te moementy powinny bys w odwrotna strone ... powino mulic momentami a nie wiekszosc czasu no ale czekamy az sie ktos upowazniony wypowie co i jak i kiedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Potwierdzam- straaaaaszne laaaaagi. I nie ma na to reguły- raz wszystko śmiga cacy by za 5 minut czekać kolejne 5 minut na wgranie strony. Spowolnienia w działaniu dobrze widać w topicach- kilka postów tego samego ludka raz-za-razem to powód kilkukrotnego wciskania wyślij w związku z brakiem odpowiedzi po pojedyńczym kliknięciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Ale miałem laaaga- od godz 17.50 do teraz 19.50 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 A sprawdzcie moze kiedy "bylo nas najwiecej" , oraz "ilu nas bylo". Tak - forum sie rozrasta , jest nas coraz wiecej. Tylko lacza nie pączkują ... Jesli nie wiadomo o co chodzi wiadomo , ze chodzi o $$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 u mnie na 0.5 MB łączu strony potrafią się ładowac od min do nieskończoności czasami jestem przez to zdenerwowany:twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Ma to samo lipa jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 No niestety , forum ma laguje ale może być tylko lepiej ( i hope :D ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 No niestety , forum ma laguje ale może być tylko lepiej ( i hope :D ) .oby bo jak nie to za niedługo nie będzie jeszcze gorzej (dzisiaj widziałem topic 8x założony :|) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 No niestety , forum ma laguje ale może być tylko lepiej ( i hope :D ) .oby bo jak nie to za niedługo nie będzie jeszcze gorzej (dzisiaj widziałem topic 8x założony :|)Chodzi ci o ten w którym ktoś się swoją stroną chwalił? Jeżeli tak to mam wrazenie że koleś zrobił to specjalnie. Początkuący uczestnik i 8 tematów o jego "śmiesznej stronie" w dziale sprzęt . Ehhhhh :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flajek Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 dochodzi druga a tweak smiga jak tralala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 dochodzi druga a tweak smiga jak tralala :Pno albo ja mam przyspieszone zmysły a powinienem miec zwolnine :) albo forum zeczywisie dostlo kopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...