nogal Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 witam, szukałem podobnego tematu ale nigdzie nie znalazlem konkretnej odpowiedzi. W gre wchodzi HP 3550 - dobra, głośna i droga w eksploatacji Lexmark Z25 - tanioszka, podobna tania w eksploatacji - moze jakis wiekszy brat ?? Epson C42SX - nie wiem czy oznaczenie dobre, ale czy w ogole oplaca sie epsona ?? Prosze o jakies wskazówki ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 lexmark Z605 kosztuje ponizej 300pln ,ale dokladnie sie jej nie przygladalem za to Z25 nie polecam,bo ma najprawdopodobniej tylko kolorowy atrament ,a czarny kosztuje ok 150pln lepiej odrazu kupic z dwoma atramentami np. Z45 jak gdzies sie jeszcze znajdzie generalnie w tej klasie cenowej tylko Lexmarka sie oplaca brac i to ktorys model z dwoma atramentami (czarnym i kolorowym) sam mam Z31 i spisuje sie dobrze ,napelnienie atramentu to koszt rzedu 30pln ,a wudrukowac mozna na tym 400-500 stron textu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 dzieki, tylko slyszalem ze Lexmark ostatnio daje tylko nowa bude , a mechanizm jest ten sam ... prawie ten sam :) Dzieki za odpowiedz, pomysle o tych Lexmarkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 a czym sie rozni 'z 605' od 'z 65'?? ktora lepiej wziac z 605 czy 705 - kosztuja odpowiedznio 230 i 270 zl ktora zapewni tansza eksploatacje?? (jakosc druku wystarcza mi juz w z 31 wiec o to sie nie martwie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 www.proline.pl - lexsmark z45 poniżej 300zł. A swoją drogą to ostatnio zadechłoo- elektronika padła mi llexmark z52 myślałem że mnie szlag na miejscu trafi 700zł za niego swojego czasu zapłaciłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiEdLe Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 A ja bym jednak byl za HP3550. Moze i troche glosniejsza od lexmarka ale o wiele trwalsza ..... A pozatym uwazam ze Hp ma w Polsce najlepszy serwis. Wysylasz na ich koszt, po kilku dniach masz odpowiedz i max po 10 dniach odbierasz przesylke z nowym sprzetem... a koszty eksploatacji ?? Przy oryginalnych tuszach sa takie same w HP i LEX ale od czego mamy dopelniacze i atramenty alternatywne. Sam jade na 3550 i czarny tusz dopelniam srednio raz na miesiac .... i tak juz z 7-8 razy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...