POWER BY AMD Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 U mnie w budzi beda różene prezentacje sprzetu i kazy bedzie mógł coś pokazać za udział oczywiście ocena + tylko wiecie chiałbym pokazać jak duze różnice w wydajności może mieć ten sam sprzet tylko odpowiedzni skonfigurowai podręcony tylko przydało by sie mieś fsb z 250 chicią bo to daje niezłego kopa a bede miał pamiątki chodzace ponad 500 to wiecie. Nie wiem czemu ten mój abicik tak cieniutko 225 to maks ile idzie na nim fsb troche cienko nie to co byście poradzili do max fsb dzikówka wszyskim jak byście mogli podawać ile u was poszło max to by był super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 soltek.. a zresztą było szukaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 a gdzie chcesz tą wydajność osiągnąć a grach cze benchmarkach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 po pierwsze: naucz sie pisać z przecinkami i kropkami po drugie: szukaj, było wiele razy po trzecie: oczywiście soltek, czytałem też że ten noey Gigabyte też niezłe fsb wyciąga, no i Abit (nie wiem dlaczego u Ciebie tak słabo, mój działa na 240 oczywiście asynchro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Soltek. _Vip_ wlasnie uzyskał 250Mhz FSB, jeszcze nie stabilne, chyba pamięci mu krzaczą. Szukaj, było wiele razy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 bylo !! jak do duzego fsb to tylko soltek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...