jasiek Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Witam ma pytanie wczoraj kpilem sobie 8rda3 i mam maly problem bo tam sa dwa wtyki na zasilanie wtyk 4 piny i 20 Czy do obu musze wlozyc wtyczke z zasilacza ? bo ja nie mam takiej koncowki ktora by pasaowala do tego wejscia 4 pinowego prosze o szybka pomoc bo zaraz jade na gielde i chce wiedziec czy mysze kupic jakas przejscowke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 z tego co widze tutaj: to jest po prostu wtyk 2x12V+2xGND :) do zrobienia/kupienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 mobo chodzi bez tego ale mocno obciaza kabel atx (linie 12V); u mnie na 2.4ghz /1.85V wiazka od 12V zrobila sie bardzo ciepla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 czyli nie musze nic kiupowac ? wystarczy ze podlacze wtyczke 20 pinowa i weszystko bedzie ok ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 przydalaby sie wtyczka 4pinowa i wykorzystac kabel od podlaczania napedu tak jak mowi berkut jeden kabelek 12v do plyty bioracej prad dla proca z linii 12v to troche malo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...