macialek Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Witam! Zaczynam właśnie studia w Gdańsku i nie za bardzo jestem zorintowany, jakie są możliwości podłączenia neta. Bede mieszkał w Oliwie, nie wiem czy jest tam siakas kablowka... Bede wdzieczny za informacje o providerach, ceny za dana przepustowosc i ewentualnie adresy ich stronek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 jak bys mieszkal w akademiku to podlacz sie do uczelnianego task`u na akademik lacze okolo 10mbps koszt chyba 40pln na miecha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 pytalem o to samo znajdz sobie mojego posta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...