Skocz do zawartości
werki

Bzdury Intela

Rekomendowane odpowiedzi

Siedziałem se wczoraj w pokoju i stary coś tam ogladał patrze w telewizor a tam wywiad z wice kimśtam z intela (myśle no to se popatrze). Ten wice ktoś był zaproszony poniewasz akcje intela spadają(hurahura wszyscy amdowcy sie cieszą) i zrobili z nim wywiad.Gość mówił że akcje spadają ponieważ intel jest firmą długo dystansową i coś tam coś tam i że nie długo wzrosną-BZDURA(według mnie). Akcje spadają bo hammer nadchodzi :). Druga rzecz jaką ten wice ktoś powiedział to że intel produkuje procesory które maja starczyć na długa a wogule ich produkty beda bardzo długo na rynku-BZDURA kto zmienia gniazdo proca z pojawieniem sie nowego.No pewnie że intel. Było tam jeszcze wiecej kitów ale nie bede ich wymieniał bo 22 lipca wyjeżdzam i niewiem czy bym zdarzył je wypisać :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten wice ktoś był zaproszony poniewasz akcje intela spadają(hurahura wszyscy amdowcy sie cieszą) i zrobili z nim wywiad.

A dlaczego sie ciesza? Co ich tak boli w tym, ze ktos moze miec ochote na zakup Intela? Nie rozumiem, uwazasz, ze AMD robi lepsze procki to je kupuj, ale nie zycz zle Intelowi bo ja np wole jego produkty :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten wice ktoś był zaproszony poniewasz akcje intela spadają(hurahura wszyscy amdowcy sie cieszą) i zrobili z nim wywiad.

A dlaczego sie ciesza? Co ich tak boli w tym, ze ktos moze miec ochote na zakup Intela? Nie rozumiem, uwazasz, ze AMD robi lepsze procki to je kupuj, ale nie zycz zle Intelowi bo ja np wole jego produkty :?
Każdy ma swoje zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie tam nie ciesze,że akcje obu firm sadają. Niech rosną w siłee będzie konqrencja, a jak wiadomo konqrencja tzn. "kto da lepsze - za mniej"  :D

Mi sie wydaje że jak akcje spadają to firmy zrobia dużo aby jusz nie spadały wiec może i dobrze że akcje amd tesz spadaja sam niewiem. Może to zmobilizuje obie firmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawde mnie dziwi zachowanie niektórych ludzi . Dlaczego cieszyć się że akcje Intela spadają skoro AMD też leci w dół . A poza tym każda z firm ma swoich zwolenników . Ja np. wole INTELA chć mialem kiedyś AMD K6-2 333Mhz i też bylem zadowolony!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wole AMD za to nie lubie cholernie VIA. Na razie chodzi mi całkiem dobrze ale czuje pewien niedosyt po przesiadce z intelowskiego 440 BX ,bo to chodziło jak marzenie :D . Nie lubie procków intela bo są słabe ale lubie jego chipsety bo są zawsze dopracowane choć może nie zawsze najszybsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak zwana radość przez łzy intel lecdi w dół :D , amd też :cry: , co będzie przed premierą hammera pewnie nic, a po premierze to wszyscy amdkowcy chyba więdzą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi